Miksi naimisissa oleva mies hakee seuraa treffipalstalla? Miehet vastaavat

MTV Lifestylen lukija halusi tietää, miksi varattu mies roikkuu deittipalstalla. Selvitimme vastauksen!

”Miksi naimisissa oleva mies hakee seuraa treffipalstalla?”, kysyy nimimerkki sinkku.

Näin miesraati vastasi:

"Haluaa pettää salassa ja se on kätevää. Eihän varattu voi julkisesti iskeä seksiseuraa, jos joku tuttu vaikka näkisi.”
– Mies, 35, avoliitossa

"Todennäköisesti hän hakee jännitystä ja kipinää väljähtyneen, kipinän kadottaneen avioliiton rinnalle. Tai ehkä mies välttämättä edes ole tosissaan fyysistä seuraa hakemassa, vaan hänelle riittää naisten imartelevat huomioinnit, joita ei ehkä liittoon astuttua ole enää tullut flirttailemalla saatua. Eli hän haluaa selvittää, onko hänellä niin sanotusti "markkina-arvoa". Eli hän harrastaa digiflirttailua."
– Mies, 36, naimisissa

"Syitä voi olla monia. Ensisijaisesti oletus on, että etsii luotettavaa ja salaista seksiseuraa, josta saa jännitystä seksielämäänsä ja egoboostin. Toisaalta voi olla, että oma avioliitto alkaa maistua jo puulta, ja hän haluaa katsoa, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen. Kummassakaan tapauksessa mies tuskin yrittää piristää omaa avioliittoansa vaan siirtyy mielestään helpompaan ratkaisuun."
– Mies, 33, sinkku

”Varmaankin mies on kyllästynyt puolisoonsa.”
– Mies, 23, sinkku

”Mies haluaa luultavasti päästä sänkyyn toisen naisen kanssa, jos oma nainen ei esimerkiksi annakaan. En oikein ymmärrä miksi varattu mies olisi muuten jossain treffipalstalla. Itse olen tyytyväinen suhteessani ja ei kävisi mielessäkään hakea seuraa deittisaiteilta.”
– Mies, 27, parisuhteessa

"Naimisissa oleva mies ei saa avioliitostaan sitä, mitä haluaa. Oli se sitten jännitystä, huomiota, arvostusta tai mitä ikinä onkaan. Toinen aspekti voisi olla myös se, että mies ei oikeasti rakasta naista ja on eri syistä suhteessa kun toinen osapuoli."
– Mies, 24, sinkku

"Syitä voi olla monia, mutta varmaan yleisimmät ovat, että oma vaimo ei nappaa tai voi napatakin, mutta haluaa silti välillä jotain muuta: haluaa kokea alkuihastuksen tunteen uudestaan, tai seksiä eri naisen kanssa. Jo pelkästään se, että kyseessä on joku muu kuin oma vaimo, voi olla erittäin kiihottava asia. Joku voi hakea silkkaa jännitystä elämäänsä, tai sitten voi olla, että nykyinen parisuhde vetelee viimeisiään tai on ajautunut ahdinkoon ja mies hakee lohtua tilanteeseen. Ei ole yhtä selittävää tekijää. Jotkut ajattelevat niin, että vaikka elää parisuhteessa, on kohtuutonta vaatia, että yksi ihminen (eli tässä tapauksessa vaimo) voisi tarjota kaiken koko miehen loppuelämän."
– Mies, 36, naimisissa


Lue myös:

    Uusimmat