Miksi monet miehet haaveilevat seksistä kahden naisen kanssa? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi monet miehet haaveilevat seksistä kahden naisen kanssa, vaikka toteutus tuskin olisi onnistunut (kuka muka pystyy ajamaan autoa ja taluttamaan samalla polkupyörää)?" kyselee nimimerkki Ripsit.

Näin miehet vastasivat

"Haaveillaanhan monesta muustakin asiasta, jonka toteutus saattaisi pahasti ontua. 

Kahden naisen kanssa seksin harrastaminen yhtäaikaa kytkeytyy varmaan vallan ja ahneuden tunteeseen – mies kokee olevansa niin haluttu, että kaksi naista haluaa häntä yhtä aikaa, eivätkä he esimerkiksi koe mustasukkaisuutta toisiaan kohtaan. Tunteeseen liittyy varmasti myös se, että mies haaveilee naistenkin harrastavan keskenään seksiä: perinteiset, ehkä tylsätkin, roolit olisivat poissa. Ja varmaan yksi syy on vain siinä, että mitä enemmän saa kerralla, sen parempi."
– 38, naimisissa

"Dear Ripsa, juuri tuosta syystä. Tuskin se auton ajaminen ja pyörän taluttaminen yhtä aikaa onnistuu, mutta onhan sitä hemmetin hauska kokeilla."
– 32, parisuhteessa

""Toteutuksen onnistuminen" (tai epäonnistuminen) kolmen kimpassa ei ole mikään selviö suuntaan tai toiseen, aivan kuten ei ihan kahden ihmisen välisessä toiminnassakaan. Jos porukan kemiat kohtaavat ja kaikilla on kivaa, niin miksi ei toimisi? Veikkaan että syy miesten kimppafantasioihin löytyy ainakin osittain perinteisen pornokuvaston luomista mielikuvista. Jos kiihottavaksi tarkoitetun visuaalisen tuotteen latausta pyritään nostamaan laittamalla "maksimimäärä lihaa lautaselle ilman, että annos vaikuttaa liian epärealistiselta", on ollut hyväksyttävämpää laittaa kaksi naista ja yksi mies kuviin (vrt. kaksi naista samassa seksiskenaariossa on perinteisessä kuvastossa hyväksyttävämpi mielikuva kuin kaksi miestä, vrt. homoseksuaalisuus, alistaminen ja niin edelleen...). Ja muistaakseni olen joskus nuoruudessani kokeillut taluttaa polkupyörää auton ikkunasta samalla, kun ajoin eteenpäin. Perille päästiin, sekä konkretian että metaforan tasolla ;)"
– 40, sinkku

"Hyvä Ripsit: Ehdotan katsomaan pari aikuisviihde-elokuvaa aiheesta, joissa tämä on esitetty selkeästi ja yksityiskohtaisesti. Silloin ymmärrät tämän miehisen haaveen kahdesta naisesta palvomassa hänen valtikkaansa iloisena ja halukkaana. Valinnanvaran mahdollisuus antaa lisäpotkua aiheeseen kuin aiheeseen. Ps. Siksipä meillä nostetaankin pyörä kyytiin ja annetaan palaa."
– 46, naimisissa, yhden naisen kanssa

"Ehkäpä kannattaisi miettiä asiaa erilailla kuin niin, että mies tyydyttää molempia naisia samaan aikaan. Kyllä, mies voisi harrastaa seksiä toisen kanssa ja tyydyttää toista vaikkapa käsin, mutta ehkäpä helpompaa olisi keskittyä toiseen ja tämä nainen sitten toiseen naiseen. Mutta miksi haaveilemme sellaisesta? Muun muassa siksi, että se tarjoaa meille nautintoa kaksinkerroin, myös visuaalisesti. Mutta nautintoa on tarjolla tuplasti myös naisille. Varmaan suurin syy sille, miksi me haaveilemme siitä, löytyy aikuisviihteestä."
– 34, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja