Miksi miehet katsovat muiden naisten tuhmia kuvia, mutta eivät oman naisensa? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Minun mieheni 'jäi kiinni' vähäpukeisten naisten kuvien katselusta. Kerroin, että se häiritsee hieman, ja mies aikoi lopettaa. Sittemmin en ole asiasta sanonut, koska yritän hyväksyä sen.

Yhtenä päivänä pyysin miestä lähettämään 'sellaisen' kuvan itsestään, jotta voisin tyydyttää itseni samalla katsoen häntä. Mies lähetti, ja odotin vastareaktiona, että mies pyytäisi minuakin lähettämään samantyylisen kuvan, mutta hän ei niin tehnyt. Lähetin sitten kuitenkin sellaisen kuvan, johon mies vastasi vain pusuhymiöllä. (Me emme siis asu yhdessä).

Minusta on alkanut tuntua, että mies ei pidä minua viehättävänä. Miksi miehet katsovat muiden naisten vähäpukeisia kuvia, mutta eivät oman naisensa? Minusta ainakin on kiva katsella omaa miestä tyydyttäessäni. Tuntuu jotenkin pahalta ajatukselta, että seurustelen miehen kanssa, joka ei pidä minua viehättävänä. Miten reagoisit, jos saisit naisystävältäsi alastonkuvan? Toivooko mies sellaista?" Kysyy nimimerkki Sarsku

Näin miesraati vastasi

"Itselle ainakin kelpaavat kumppanin alastonkuvat. Virittää ehkä iltaan tai muuten vaan piristää mielialaa. Edellisen kumppanin kanssa jaettiin vihjailevia kuvia, ja ei se kumpaakaan ainakaan haitannut, päinvastoin. Kuvilla voi myös antaa vinkkiä, mistä tykkää, tai mitä toivoisi toisen tekevän."
– 36, sinkku

"Useimmat miehet katsovat vähäpukeisia (alastomia?) naisia, koska se kiihottaa heitä. Emme välttämättä halua nähdä oman kumppanin kuvia, sillä se tuntuu jossain määrin oudolta ja jopa likaiselta. Oma rakas on miehelle pyhä ja kaunein asia, jota ei sovi tahrata härskeillä kuvilla, saati teoilla. Toinen syy on tietenkin biologiassa. Me miehet haluamme vähintään alitajuisesti lisääntyä vasemmalle ja oikealle. Tätä tarvetta palvelee muiden kuvista masturboiminen."
– Herra 47, naimisissa 

"Ehkä miehesi odotti, että lähetät hänelle itsestäsi kuvan takaisin, joten hän ei kysynyt sitä erikseen."
– 18, sinkku

"Ei kannata huolestua, jos mies ei kaipaa sinulta 'sellaisia' kuvia. Netti on pullollaan hyvälaatuisia ja parempilaatuisia alastonkuvia, joiden kanssa eivät edes hyvännäköiset naiset pysty omakuvillaan kilpailemaan, videoista puhumattakaan. Eikä siitä pysty päättelemään, pitääkö mies puolisoa viehättävänä vai ei. Bittiavaruudessa haaveillaan asioista, joita ei voida saada, eikä välttämättä edes haluta saada. Pelkkä alastonkuva on yhtä tyhjän kanssa, mutta jos sellaisen saisin, olettaisin sen vihjaavan, mitä illalla on odotettavissa. En oikeastaan edes osaa toivoa sellaista, mutta en ainakaan pahoittaisi mieltäni."
– 34, avioliitossa

"Maailma on täynnä toinen toistaan viehättävämpiä naisia. Niin kauan kuin mies ei vakavasti ole sitoutunut, katsoo hän muitakin naisia miettien, millaista 'se' olisi tämän tai tuon kanssa. Sitouduttuaan hän vain katsoo. Täytyy muistaa, että useimpia katsomiaan naisia mies ei voi koskettaa. Sinua ilmeisesti voi, ja se on tietenkin tuhat kertaa parempaa kuin kuvien katselu. Tietenkin mies pitää lähettämästäsi kuvasta, ja samalla miettii motiivejasi, mikä tekee vastaamisesta vaikeampaa."
– 41, parisuhteessa

"Tykkään katsella toisten naisten kuvia. Mutta, jos oma tyttöystävä lähettäisi vastaavan, tuntuisi se vaivaannuttavalta, vaikka hän onkin hyvin kaunis ja seksikäs."
– 33, parisuhteessa

"Ensinnäkin, älä ylitulkitse hymiötä ;) Kysy asiasta... Itse ainakin pidän kaikista kuvista, joita puolisoni itselleni lähettää, vaikka eivät edes erityisen rohkeita olisi (niitäkin mielelläni vastaanottaisin). Lähes kaikki miehet varmasti pitävät viehättävinä muitakin naisia kuin 'omaansa', mutta ehkä siinä on mietinnän paikka, jos ei omasta naisesta viehäty."
– 30, avoliitossa

"Harva mies fantasioi omasta kumppanistaan. Liittynee ikiaikaiseen metsästäjäviettiin tms. Se ei silti tarkoita, että haluaisi pettää tai toteuttaa fantasioitaan, jostain täytyy stimulaatiota hakea."
​​​​​​​– 33 parisuhteessa ​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat