Mainos

Miksi kaikki eivät harrasta seksiä ulkoilmassa?

Kun mahdollisuus kesämökin pellonreunassa suoritettuun lemmenleikkiin ilmaantuu, monet lempiväiset käyvät suoraan tositoimiin – tai ainakin vajoavat hekumallisiin kuvitelmiin. Helmi kertoo, miksi ajatus ei kuitenkaan kaikkia innosta.

Lemondrop.com selvitti tärkeimmät syyt siihen, miksi ulkoilmaseksi ei kaikille maistu. Toisille tilanne on sivuston mukaan yksinkertaisesti vain ahdistava. Moni alkaa heti kelata mielessään, mikä kaikki voisi mennä pieleen. Moni jännittää liikaa halutakseen todellisuudessa toteuttaa fantasiaansa, lemondrop.com vihjaa. Lisäksi julkisella paikalla harrastetusta ilottelusta voi seurata sanktioita, kuten sakkoja.

Pelko numero yksi: Muut ihmiset

Hekumallinen hetki sammalmättäällä kuulostaa ihanalta unelmalta – ainakin kunnes Suomen luonnossa samoileva turistirykelmä pääsee yllättämään. Moni voi vain kuvitella noloutensa määrää, jos kourallinen tuntemattomia ilmaantuisi yhtäkkiä todistamaan aktia.

Kiinnijääminen luo tilanteeseen jännitystä, mutta epätoivottu paljastuminen alkaa tuntua sitä konkreettisemmalta mahdollisuudelta, mitä lähemmäs itse toimitusta päästään. Ilottelua rannalla yöaikaan? Ei taatusti, sillä pimeän turvin erotiikkaa harrastavan parin voisi yllättää karmiva hämärämies.

Entäpä hellä hetki vessakopissa? Yleinen vessa on usein hyvin pieni, ja minkäänlaisen erotiikan suorittaminen siellä nopeasti, mukavasti ja tyylikkäästi on todella vaikeaa. Jos malttamaton jonottaja tulee koputtelemaan ovelle, on todella vaikeaa selittää, miksi vessakopissa on kaksi ihmistä.

Mikä olisi pahempaa, kuin joutua yllätetyksi kesken aktin? Joutua yllätetyksi kesken hekuman huipun. Harva haluaa vieraan väkijoukon todistavan nautintoon vääntyneitä kasvojaan. Lisäksi nautinnon hetki täytyy pitää hiljaisena, jotta kanssaihmiset eivät saa vihiä rakastuneen parin toimista – tylsää.

Sitä paitsi - seksi julkisella paikalla on rikos, josta voi saada sakkoja.

Pelko numero kaksi: Suorituspaineet

Yleisen paikan suurin pelkotekijä on juuri yleisyys, millä onkin huomattava rooli tämän pelon toteutumisessa. Joku kiihottuu ajatuksesta tulla nähdyksi tositoimissa, mutta suurimmalle osalle miehistä ulkoilmassa suoritettu akti lataa paljon paineita.

Sisätiloissa nainen voi innostaa, hyväillä ja muuten tukea miehen suorituskykyä, mutta ulkosalla homma täytyy yleensä saada hoidettua äkkiä loppuun asti. Usein seikkailusta kerrottu tarina onkin parempi kuin itse suoritus, joka vain hoidetaan pois kiireellä ja jännityksellä. "Vauhtia nyt, joku mies lähestyy" ei ole maailmanhistorian himottavimpia lauseita. Usein erotiikka metsän siimeksessä on kiihottava ajatus niin kauan, kun sitä ei ole mahdollista toteuttaa, lemondrop.com toteaa.

Pelko numero kolme: Suunnittelu

Akti ulkona on usein hetken huumassa tehty päätös: kumppani on paikalla, ilta on kaunis ja paikkakin kohtuullisen autio. Monia suunnittelemattomuus hirvittää: mitä jos jään kiinni? Missä kondomit ovat? Apua, joku pyöräilijä lähestyy…

Suunnitteleminen vähentää epätoivottujen yllätysten riskiä. Liian tarkka valmistelu poistaa kuitenkin ulkoilma-aktin suurimmat jännitystekijät, ja kiihottavaa jännitystä pari yleensä juuri haluaa.

Jokainen pari voi itse päättää, haluaako pitää ulkosalla suoritetun lemmenhetken vain ihanana unelmana, vai kokeilla sitä todellisuudessa. Hyvien tulosten saamiseksi kokemusta olisi hyvä suunnitella edes hieman, ja kokeilla hekumallista hetkeä vaikka oman mökin pihan suojassa – vaikka sitten jännityksen tunteiden kustannuksella.

Sakkolappu hätäisestä pikaseksistä puiston vilinässä kun ei ole kovin mairitteleva saavutus kenellekään.

MTV3/Helmi

Lähde: Lemondrop.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.