Mikael Granlundia hehkutetaan "epätodellisesta" teosta – Nashville-luotsi huomioi kaiken kertovan eleen

Nashville Predatorsin ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg kiitteli suurin sanoin suomalaista tutkapariaan Mikael Granlundia, ja joukkueen apuvalmentaja Dan Hinote puolestaan huomioi kaksikon väliltä kaiken kertovan eleen. Granlund alusti Forsbergin kaikki neljä maalia, kun Columbus Blue Jackets sai jääkiekon NHL:ssä kyytiä maalein 6–0.

Granlundin ja Forsbergin yhteistyö toimi kuin unelma. Granlund petasi silmiä hivelevillä syötöillään ruotsalaisen iskemät neljä maalia Columbuksen rysään.

– Epätodellinen osuus oli Granlundin syötöt, Forsberg kiitteli medialle ottelun jälkeen.

Herkuttele Granlundin maagiset syötöt ja Forsbergin niistä iskemät maalit ylälaidan videolta.

Forsberg kehui Bally Sports Southille Granlundin tehneen hänen "elämänsä helpoksi". Hän ylisti suomalaista ilmiömäiseksi pelaajaksi.

– Yritin vain käyttää paikat hyödyksi, ja ketjumme pelasi hyvin tänään, Forsberg perkaili ja viittasi näin myös vitjan kolmanteen lenkkiin Matt Ducheneen.

Predatorsin apuvalmentaja Dan Hinote kehui Forsbergin olleen kuuma ja auttaneen maaleillaan Predatorsia, kun jalka oli muuten hänen mukaansa nousemassa kaasulta Blue Jacketsia vastaan. Tunnustusta sai myös Granlund.

– Voit aina kertoa, kun maalintekijä maalaa ja osoittaa suoraan jotain – sillä henkilöllä on yleensä paljon tekemistä asiassa, Hinote viittasi Forsbergilta ottelussa maalaamisen jälkeen nähtyyn eleeseen.

– Tässä tapauksessa "Fil" laittoi sisään, mutta "Granny" teki paljon työtä, mikä on hienoa nähdä.

Granlundille neljän syöttöpisteen ottelu oli NHL-kauden toinen. Hänestä tuli Predatorsin historian ensimmäinen pelaaja, joka on tahkonnut kaksi neljän syöttöpinnan peliä.

NHL:n pistepörssissä kahdeksantena majaileva Granlund on summannut kauden 22 otteluunsa 25 (5+20) tehopistettä.

Lue myös:

    Uusimmat