Mikael Granlund nimesi yhden asian, johon Leijonien on syytä kiinnittää huomiota

Leijonat lähtee MM-kisojen viimeiselle viikolle asemasta, jossa se johtaa omaa lohkoaan. Suomen tähtihyökkääjän Mikael Granlundin mukaan Leijonilla on yksi juttu, johon sen on kiinnitettävä huomiota isojen pelien alla.

Suomi on voittanut tähän mennessä yhtä peliä lukuun ottamatta kaikki MM-koitoksensa. Ainoa tahra tipahti keskiviikon Ruotsi-pelistä, minkä Suomi hävisi rankkareiden jälkeen.

Viikonloppuna Leijonat palasi voittokantaan kaatamalla ensin Iso-Britannian ja lauantaina Itävallan.

– Pelasimme ihan hyvin. Saimme paljon pitkiä hyökkäyksiä heidän päätyynsä ja pystyimme tekemään tarvittavat maalit. Emme antaneet hirveästi vastustajalle oikein mitään, Leijonien tähtihyökkääjä Mikael Granlund analysoi lauantain Itävalta-ottelua MTV Urheilulle.

Granlund itse hyppäsi mukaan kisojen alkuvaiheilla. Sopeutumisessa ei ole ollut minkäännäköisiä haasteita tai vaikeuksia.

– Kaikille suomalaisille tuttu pelitapa ja kaikki ostavat sen. On ollut kivaa ja totta kai, tärkeimmät pelit edessä. Mennään nyt niitä kohti, Granlund huikkasi.

Kriittisellä silmällä, mikä on se juttu, jota Leijonien pitää parantaa isojen pelien alla?

– Maalinteon tehokkuus, Granlund ilmoittaa.

– Olihan meillä nytkin paikkoja ja kolme maalia, joo. Tämmöisiä joukkueita vastaan on vaikea hyökätä, kun ne puolustavat niin tiiviisti maalinedustaa. Mutta jos joku pitää nimetä, niin tuo, Granlund jatkaa.

Leijonilla on enää edessä kovia koitoksia. Niistä ensimmäinen on ohjelmassa tiistaina, kun vastaan asettuu Kari Jalosen luotsaama Tshekki.

– Tiedämme sen, että viimeinen viikko näissä turnauksissa on se, mikä ratkaisee. Huilataan pari päivää ja käännetään katseita kohti Tshekkiä ja jatkoa kohti, Granlund sanoi tulevasta.

Lue myös:

    Uusimmat