Mikä väripilkku! Ruotsin hovi julkaisi pirtsakan hiihtolomatervehdyksen

Myös Ruotsin kuninkaalliset olivat viikonloppuna hiihtolomatunnelmissa.

Ruotsin hovi julkaisi viikonloppuna Instagramissa maistiaisia maan kuninkaallisten hiihtolomatunnelmista.

Kuva paljastaa, että kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia ovat lomailleet Jämtlannissa yhdessä prinssi Carl Philipin perheen kanssa.

– Urheilulomaterveiset Jämtlannista, kuvatekstissä toivoteltiin lumihiutale- ja mono-emojien kera.

Kuningaspari sekä prinssi Carl Philip, prinsessa Sofia ja heidän kaksi lastaan, prinssit Alexander ja Gabriel, poseeraavat kuvassa lumisissa maisemissa hymyileväisinä ja värikkäisiin toppavaatteisiin sonnustautuneina.

Kuvan perusteella ainakin kuningas Kaarle Kustaa on viihtynyt hiihtopuuhissa, sillä hänellä on jalassaan kuninkaalle itselleen nimikoitu suksipari.

Kuva ei kerro, missä päin Jämtlantia kuva on tarkalleen ottaen otettu, mutta kuningasparilla on mökki Norjan rajan tuntumassa Storlienissa.

Expressenin mukaan Kaarle Kustaa on perinyt mökin vanhemmiltaan. Kuningas Kustaa Adolf ja prinsessa Sibylla saivat alun perin mökin häälahjaksi ja perhe on vuosikymmenten saatossa viettänyt siellä paljon aikaa.

Kuninkaallisten kerrotaan vetäytyvän mökille mieluusti erityisesti pääsiäisenä. Esimerkiksi vuonna 2018 hovin Instagram-tilillä julkaistiin tunnelmallinen kuva nuotiolla nautiskelevasta kuningasparista.

Myös prinssi Carl Philipin tiedetään nauttivan hiihdosta isänsä tapaan. Prinssi osallistui viime vuonna legendaariseen, 90 kilometriä pitkään Vasaloppetiin.

Viime viikonloppuna prinssiä ei kuitenkaan nähty lähtöviivalla, vaikka kuninkaallisen perheen jäseniä on monena vuonna osallistunut tapahtumassa eri mittaisille matkoille.

Lue myös:

    Uusimmat