Uutta tietoa prinsessa Madeleinen perheeseen kohdistuneesta takaiskusta: murtovarkaat heittivät kassakaapin uima-altaaseen ja vohkivat luksuskelloja

0:44
Prinsessa Madeleine ja Chris O'Neill kertoivat kihlauksestaan vuonna 2012

Ruotsalaislehden mukaan prinsessa Madeleinen Floridan-kotiin murtautuneet vorot jättivät jälkeensä todellisen kaaoksen.

Ruotsissa uutisoitiin aiemmin helmikuussa, että Ruotsin prinsessa Madeleine perheineen joutui muuttamaan pois Floridan Miamissa sijaitsevasta luksuskodistaan.

Syynä muutolle oli se, ettei prinsessa tuntenut enää oloaan turvalliseksi talossa sen jälkeen, kun sinne murtauduttiin syksyllä.

Nyt ruotsalaislehti Svensk Damtidning on saanut lisää tietoja murrosta. Vorot olivat tuoreiden tietojen mukaan päässeet tunkeutumaan taloon, kun Madeleine ja tämän puoliso Chris O'Neill lapsineen eivät olleet kotona.

Jälkeensä murtomiehet jättivät kaaoksen. Ruotsalaislehden tietojen mukaan he olivat päässeet käsiksi kassakaappiin ja heittäneet sen uima-altaaseen. Lisäksi varkaiden kerrotaan vieneen useita arvokkaita Rolex-merkkisiä kelloja Chrisin kokoelmista.

Tietoa siitä, onko poliisi ottanut kiinni ketään murrosta epäiltyjä, ei ruotsalaislehden mukaan kuitenkaan ole.

Tapauksesta on uutisoinut myös Expressen, jonka tietojen mukaan tapaus järkytti Madeleinea niin paljon, että perhe muutti toiseen taloon, joka kuitenkin sijaitsee samaisella Pinecrestin alueella noin 20 minuutin kävelymatkan päässä entisestä kodista.

Uuden, 600-neliöisen talon turvajärjestelmien kerrotaan kuitenkin olevan järeämmät. Talossa on Expressenin mukaan kaksi kerrosta ja 15 huonetta ja sen arvo on euroissa noin kolmen miljoonan luokkaa.

Lehden mukaan talon mukavuuksiin kuuluvat muun muassa kuntosali, erilliset tilat palvelusväelle sekä erillinen leikkihuone perheen kolmelle lapselle Leonorelle, Nicolakselle ja Adriennelle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja