Miesvihaa ja liikaa viiniä! 10 ystävänpäivää, jotka jokainen nainen on kokenut elämänsä aikana

Ystävänpäivään liittyy paljon odotuksia, jotka eivät aina suju suunnitelmien mukaan. Lähes jokainen nainen on kokenut nämä ystävänpäivähetket elämänsä aikana. 

Vaaleanpunaisia ruusuja ja sydämenmuotoisia suklaarasioita. Ystävänpäivän tulisi olla täynnä rakkautta, mutta valitettavasti näin ei aina ole. Ystävänpäivä voi aiheuttaa ahdistusta, sillä kyseiseen päivään liittyy paljon ennakko-odotuksia ja haavekuvia.

Tässä listaus ystävänpäivistä, jotka olet taatusti kokenut elämäsi aikana.

1. Ala-asteen ystävänpäivä

Kukapa meistä olisi osannut aavistaa, että ystävänpäivä voisi aiheuttaa ikuisia traumoja 8-vuotiaalle koululaiselle. Muistat vieläkin, miltä tuntui, kun muut luokkatoverit saivat ystävänpäiväkortteja salaisilta ihailijoilta, mutta sinä jäit jokaisena vuonna ilman. Sydäntäsi jäi kalvamaan outo yksinäisyyden tunne koko iäksi.

2. Hyvin, hyvin yksinäinen -ystävänpäivä

Vuosia myöhemmin olet edelleen sinkku. Sinkkuutesi on sinussa jo niin syvällä, että sattuu. Mutta oikeastaan, olet jo tottunut siihen. Ystävänpäivä on vain yksi päivä vuodesta, eikä tuota sinulle sen enempää tuskaa.

3. Omahyväinen ja rakastunut -ystävänpäivä

Tämä ystävänpäivä on merkittävä siinä mielessä, että vietät sen todennäköisesti ensimmäisen poikaystäväsi kanssa. Elät niin rakkauden pilvessä, että että et edes huomaa, kuinka paljon rakkaudenhuumasi ärsyttää ympärilläsi olevia ihmisiä. Et kuitenkaan välitä, sillä sinulle poikaystäväsi on koko elämä.

4. Poikaystäväsi saa sinut epätoivon partaalle -ystävänpäivä

Olet kyllästynyt suhteeseenne. Pienet asiat ovat alkaneet ärsyttää sinua yhä enemmän. Miksi hän pureskelee ruokansa noin? Miksi hän puhuu oudolla aksentilla? Turhauttavinta on se, että ymmärrät nämä asiat juuri hieman ennen vuoden romanttisinta päivää.

5. Juuri jätetty -ystävänpäivä

Tämä on epäilemättä kaikista pahin ystävänpäivä mitä voi olla. Kuka on edes keksinyt viettää kyseistä päivää juuri helmikuussa, sillä tilastojen mukaan suurin osa eroista tapahtuu juuri vuoden alussa. Ystävänpäivä tuntuu erityisen pahalta, sillä et voi vuodattaa sydänsurujasi ystävillesi, sille he viettävät aikaa omien rakkaidensa kanssa. Tämä, jos mikä, aiheuttaa piston sydämessäsi. 

6. Vihaan miehiä -ystävänpäivä

Annat viimein periksi. Olet kokenut niin monet pieleen menneet treffit, että et jaksa enää yhtään miessukupuolen edustajaa lähelläsi. Varsinkaan nyt ystävänpäivänä. Jäät todennäköisesti kotiin viettämään laatuaikaa äitisi tai ystävättäriesi kanssa.

7. Sinkkunaisten ystävänpäivä

Tämä on melko harvinainen päivä, sillä se vaatii, että suurin osa tyttökavereistasi olisi yhtä aikaa sinkkuja. Mutta kun tämä päivä koittaa, ilo on irti. Noutoruokaa, pyjamabileet, kasvonaamioita ja liikaa viiniä. Näistä elementeistä rakentuu paras ystävänpäivä koskaan!

8. Alhaisista alhaisin -ystävänpäivä

Kun huomaat istuvasi pikaruokaravintolassa iltakuudelta juttelemassa teinipojalle, jonka naama on lähes yhtä rasvainen kuin hänen edessään oleva hampurilainen, tajuat että sinun on tehtävä elämällesi jotain.

9. Pakolla järjestetty -ystävänpäivä

Olet parisuhteessa jonkun kanssa, josta pidät, onnea siitä. Mutta ystävänpäivän viettäminen saa ihokarvasi nousemaan pystyyn. Se, että yrittäisit väkisin piristää seksielämäänne ostamalla kauniin alusasusetin tai varaamalla pöydän kalliista ravintolasta, ei saa mieltäsi piristymään. Tärkeää olisi tehdä nämä asiat siksi, että ne ovat hauskoja, ei siksi,  että kalenteri niin määrää.

10. Hittoon kaikki -ystävänpäivä

Yrität päästä mahdollisimman kauas sivistyksestä ja unohtaa koko ystävänpäivän. Varaa siis matka yhdessä jonkun saman henkisen ystäväsi kanssa ja vietä mukava ilta ihmetellen sitä, mistä kaikki muut oikein touhottavat.

Miten miehet yrittävät tehdä vaikutusta naisiin? Katso humoristinen video suomalaismiesten mokista:

Lähde: Cosmopolitan 

Lue myös:

    Uusimmat