Miesten ja naisten yleisimmät seksiunet paljastettiin – järisyttävän moni mies heiluttaa unissaan peittoa exän kanssa

Erilaiset seksipersoonallisuudet – mikä sinä olet? 0:45
Erilaiset seksipersoonallisuudet – mikä sinä olet?

Miesten yleisin seksiuni sisältää seksiä entisen rakkaan kanssa. Naiset sen sijaan uneksivat yleensä seksistä ystävän kanssa.

Kenestä sinä näet seksiunia? Kyselyssä selvisi, että miehistä ja naisista suuri osa näkee samankaltaisia unia. Brittikyselyyn osallistui tuhat miestä ja tuhat naista, kertoo Metro.

Miehistä 92 prosenttia nähnyt seksiunta ex-kumppanista

Miehistä 92 prosenttia oli nähnyt seksiunta ex-kumppanistaan. Toiseksi yleisin seksiuni oli tilanne, jossa jokin menee seksin aikana nololla tavalla pieleen.

Kolmossijalle pääsivät ryhmäseksiunet, nelossijalle taas seksi julkkiksen kanssa. Seksi oman kumppanin kanssa ei päässyt miesten unien TOP 10 -listalle.

Naisten unissa harrastetaan seksiä ystävän kanssa

Naisten yleisin seksiuni sisälsi seksiä ystävän kanssa. Tästä oli uneksinut 75 prosenttia vastanneista.

Toiseksi eniten naiset näkivät eroottisia unia työkavereistaan. Kolmanneksi suosituin uni oli seksi tuntemattoman ihmisen kanssa; tämän jälkeen listalle pääsi seksi oman, nykyisen kumppanin kanssa.

Miesten seksiunien TOP 10

 1. Seksi exän kanssa
 2. Nolo uni, jossa jokin menee pieleen
 3. Ryhmäseksi
 4. Seksi julkkiksen kanssa
 5. Seksi julkisella paikalla
 6. Kumppanini pettää minua
 7. BDSM-aiheinen uni
 8. Seksi työtoverin kanssa
 9. Seksi ystävän kanssa
 10. Seksi tuntemattoman kanssa  

Naisten unien TOP 10

 1. Seksi ystävän kanssa
 2. Seksi työtoverin kanssa
 3. Seksi tuntemattoman kanssa
 4. Seksi kumppanin kanssa
 5. Kumppanini pettää minua
 6. Seksi exän kanssa
 7. Seksi julkkiksen kanssa
 8. Seksi pomon kanssa
 9. Ryhmäseksi
 10. Seksi sellaisen ihmisen kanssa, jota vihaan 

Kyselyn teetti pettämissivusto

Se, ettei seksiunen pääosassa ollutkaan esimerkiksi oma kumppani, ei liene täysi yllätys, jos ottaa huomioon, että kyselyn teetti jo naimisissa oleville ihmisille tarkoitettu deittailusivusto IllicitEncounters.com. Sivusto kertoo olevansa Ison-Britannian pisimpään toiminut ja johtava deittisivusto avioituneille.

Seksiuni enitsestä rakkaasta ei välttämättä tarkoita mitään

Jos seksiunen pääosassa onkin entinen rakas, huoleen ei ole syytä: unet seksistä harmittomia. Ne voivat yksinkertaisesti tarkoittaa, että ihminen kaipaa seksiä, tai yhteyttä toiseen ihmiseen.

Seksiuni ei siis välttämättä merkitse sitä, että ihminen haikailisi exänsä perään tai himoitsisi ystäväänsä seksuaalisesti.

– Ex-rakas voi ilmestyä seksiuneen monista syistä, seksi- ja rakkauskouluttaja Suzannah Weiss kuvaili BestLife-sivustolle.

– Syy voisi olla yleinen seksin puute ja se, että ikävöi mukavaa, tuttua yhteyttä. Se voisi tarkoittaa, että sinulla on vielä ratkaisemattomaksi jääneitä tunteita erosta. Ehkä mietit edelleen, mikä meni pieleen, ja mitä tekisit tulevaisuudessa eri tavalla. Tai ehkä koet, ettet saanut kunnon päätöstä suhteelle.

Lue myös:

  Uusimmat