Miestä osoitettiin käsiaseella rappukäytävässä Porvoossa – "Avasi kellarin oven ja osoitti suoraan pistoolilla päähän"

Porvoossa miestä on osoitettu käsiaseella päähän kerrostalon rappukäytävässä. Poliisi vahvistaa tapahtuman, muttei kommentoinut enempää MTV:lle.

Henri Altio, 43, oli tulossa keskiviikkona viiden aikaan kerrostaloasunnostaan hissillä alas, kun kuuli jonkun juoksevan ylös kellarista.

– Ajattelin odottaa ja katsoa, että kuka sieltä tulee. Sitten [tämä henkilö] avasi kellarin oven ja osoitti minua suoraan pistoolilla päähän, Altio kertoo MTV:lle. 

Altion mukaan tuijotuskilpailu aseella osoittaneen henkilön kanssa kesti kymmenisen sekuntia, kunnes tämä laittoi aseen pois ja palasi kellariin. 

– Todella hämärä tilanne, tämä henkilö oli täysin tuntematon.

Altio kertoo, ettei sillä hetkellä tajunnut heti tilannetta, ja oli ehkä hieman shokissa tilanteesta. Hän ei aluksi soittanut poliisia, ja kertoi miettineensä jopa menevänsä kellariin perään.

–  Sitten tajusin että enhän minä sinne voi mennä, sehän ampuu. Vasta kun hain tyttöystävää kampaamosta ja hän ihmetteli miksen soittanut poliiseja tajusin, että pitäähän se kai soittaa.

Altion mukaan kolme poliisipartiota saapui paikalle luotiliivit päällään, ja tutkivat kellarin ja rappukäytävät löytämättä kuitenkaan mitään. 

Poliisi kertoi MTV:lle, että sillä on ollut tehtävä paikalla, muttei kommentoi tapausta tarkemmin. 

Lue myös:

    Uusimmat