Mies, tätä naiset haluavat – katso lista!

Mies, etkö tiedä, mitä naiset haluavat parisuhteelta? Miehet ovat yleensä naisia suorasukaisempia ja tietävät tasan tarkkaan, mitä haluavat. Naiset ovat hieman monimutkaisempia.

Jos mies pitää naista viehättävänä, hän haluaa tavata naisen uudestaan. Jos nainen on kiinnostava, älykäs tai hauska, mies haluaa tutustua häneen paremmin.

Naiset puolestaan eivät ajattele aivan yhtä yksinkertaisesti, vaan usein etsivät miestä, joka vastaa heidän vaatimuslistaansa mahdollisimman hyvin. Mitä naisten vaatimuslistalla sitten on? AskMen.com on laatinut top10-listan, jossa selvittävät miehille, mitä naiset oikeasti haluavat.

Itsenäinen mies

Naiset haluavat, että mies osaa pitää huolen itsestään. He haluavat miehen, joka on itsenäinen, pystyy tekemään omia päätöksiään, maksamaan vuokransa ja myös kokkaamaan tarvittaessa illallisen. Nainen ei halua olla miehelle toinen äiti.

Ulkonäkö

Vaikka ulkonäkö ei olekaan parisuhteessa tärkeintä, myös miesten kannattaa siihen panostaa. Tämä ei tarkoita sitä, että miesten täytyisi kuluttaa paljon aikaa ulkonäkönsä eteen, vaan pienet perusasiat riittävät. Pidä itsesi siistinä, pue yllesi sopivat vaatteet ja muista silloin tällöin myös kuntoilla.

Positiivinen asenne

Kukaan ei halua viettää paljon aikaa ihmisen kanssa, joka on jatkuvasti sarkastinen tai kyyninen. Positiivinen elämänasenne luo hyvää ilmapiiriä ja antaa myös itselle energiaa. Optimismi on rohkaisevaa ja jopa inspiroivaa. Sen takia naiset etsivät miestä, jolla on positiivinen elämänasenne.

Kommunikaatiotaidot

Teet naiseen vaikutuksen, jos osaat ilmaista itseäsi ja myös kuunnella toisen huolia, toiveita ja haluja. Miehet usein haluavat, että keskustelulla on joku pointti, mutta naiset puolestaan tahtovat joskus vain kertoa tunteistaan. Jos näytät naiselle, että osaat kiinnittää huomiosi häneen, teet lähtemättömän vaikutuksen.

Sosiaalisuus

Nainen haluaa esitellä päivällisjuhlilla miehen, joka osaa keskustella muiden kanssa sujuvasti. Plussaa on myös se, että mies ei kiroile naisen äidin edessä. Yltiösosiaalinen ei tietenkään tarvitse olla, mutta on mukavaa tietää, että mies ei mene täysin kipsiin, kun joutuu tuntemattomien ihmisten keskelle.

Äly

Monet naiset pitävät älykkäitä miehiä aivan yhtä seksikkäinä kuin hyvännäköisiä miehiä. Tämä ei tarkoita sitä, että miehen älykkyysosamäärän täytyisi hipoa taivaita. Jos et tiedä jostakin keskustelunaiheesta mitään, kannattaa olla mieluummin hiljaa kuin möläyttää jotakin typerää. Voit aina kääntää keskustelun aiheeseen, josta tiedät enemmän.

Intohimo

Naiselle on tärkeää, että mies on intohimoinen. Jos nainen haluaa viettää paljon aikaa miehen kanssa, hän haluaa tietää, että luvassa on jännitystä, seikkailuja, omistautumista ja tietenkin loistavaa seksiä! Näytä siis naiselle, että osaat olla myös intohimoinen.

Huumorintaju

Naiset arvostavat miehessä hyvää huumorintajua. Hauskat ihmiset ovat automaattisesti mukavampaa seuraa, kuin tylsät ja synkkämieliset. Miehen ei silti tarvitse olla juhlien pelle. Hyvä huumorintaju tarkoittaa pikemminkin sitä, että osaat kertoa silloin tällöin vitsejä ja ymmärrät, kun niitä kerrotaan sinulle.

Kunnianhimo

Miehet usein luulevat, että naiset välittävät vain rahasta, mutta se ei pidä paikkaansa. Jotkut naiset voivat olla rahan perään, aivan kuten jotkut miehetkin, mutta kaikki naiset eivät tunne viehätystä rikkaita miehiä kohtaan. Naiset haluavat, että mies menestyy työssänsä. Kunnianhimoinen mies osaa sitoutua, on kurinalainen ja omaa hyvän työmoraalin. Kaikki nämä ovat hyvän kumppanin piirteitä.

Itsevarmuus

Listaa lukiessasi olet varmasti huomannut, missä olet hyvä ja mitä asioita sinun kannattaa kehittää. Olet ehkä viisas, sosiaalinen mies, jolla on loistava huumorintaju, mutta tarvitset hieman apua kunnianhimossa. Kukaan ei ole täydellinen, joten ei kannata murehtia, jos et täytä kaikkia kohtia. Tärkeintä on kuitenkin itsevarmuus. Jos pidät itseäsi hyvänä tyyppinä ja tyytyväinen itseesi, se riittää!

Kuvat: Shutterstock

Lähde: AskMen.com

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja