Mies tapasi kaksoisolentonsa uima-altaassa lomaillessaan Las Vegasissa: "Oli kuin olisin peiliin katsonut"

Yhdysvaltalaismies törmäsi ilmettyyn kaksoisolentoonsa lomareissullaan Las Vegasissa.

Ohiolaismies Sean Douglas McArdle, 46, törmäsi kaksoisolentoonsa nauttiessaan päivädrinkkejä uima-altaalla Las Vegasissa. Erikoisesta kohtaamisesta tuli hitti Reddit-sivustolla.

Yliopiston professorina työskentelevä McArdle oli lomalla ystäviensä kanssa viettämässä ystävänsä nelikymppisiä. Hotellin altaalla rentoutuessaan hän havaitsi yhtäkkiä muiden ihmisten oudon reaktion.

– Kaikki vastakkaisella puolella olijat osoittivat minua nauraen, ja minua alkoi hieman nolostuttaa, mies kertoi Today-sivuston haastattelussa.

"Oli kuin olisin katsonut peiliin"

McArdle kertoo katsoneensa ystäviään, jotka osoittelivat erästä toista miestä nauraen.

– Katsoin sinne, ja oli kuin olisin peiliin katsonut. Olen nähnyt miehiä, joilla on yhtäläisyyksiä kanssani, mutta tämä mies näytti ihan minulta. Se oli aika epätodellista.

McArdle uikin heti tapaamaan kaksoisolentoaan. Mies kertoo, että moni on sanonut hänen julkkiskaksoisolentonsa olevan näyttelijä Seth Rogen, joten sekin mahdollisuus käväisi hänen mielessään.

– Kysyin häneltä, onko hän Seth Rogen. Hän naureskeli, Sean muistelee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samanlaiset asusteet

Kaksikolla oli samankaltaiset hatut ja hyvin samannäköiset lasit.

– Olin ainoa ihminen uima-altaassa, jolla oli lasit. Minusta on outoa olla, jos en voi nähdä ja olen tuntemattomien ympäröimänä, joten pidin lasit päässäni altaalla. Niin teki hänkin.

McArdle ei tajunnut kysyä kaksoisolentonsa nimeä. Myöhemmin samana päivänä hän julkaisi kohtaamisesta julkaisun Reddit-sivustolle, jossa se on saanut jo yli 95 000 ääntä ja yli 2 300 kommenttia.

Tamperelainen Timpsa on sekoitettu monesti Ismo Leikolaan 0:24
Timpsalta on esimerkiksi pyydetty nimmareita sekä yhteiskuvia ja hänelle on tarjottu oluita väärinkäsityksien vuoksi.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat