Romanialainen Bianca ja Dubaissa asuva Lana ovat kuin kaksosia – näin naiset saivat kuulla toisistaan

Toisilleen entuudestaan tuntemattomat naiset ovat niin samannäköisiä, että jopa heidän perheensä sekoittivat naisten kuvat keskenään. Parivaljakosta uutisoi muun muassa News.com.au.

Romaniassa asuva laulaja Bianca Mihai, 18, ja Dubaissa asuva palestiinalais-syyrialainen malli Lana Al Beik, 25, näyttävät lähes identtisiltä kaksosilta. Todellisuudessa naisilla ei ole mitään yhteistä.

Parivaljakko törmäsi toisiinsa sattumalta, kun Biancan valokuvaajana toimiva ystävä Alexandra Danciu bongasi kaverinsa kaksoisolennon. Alexandra auttoi naisia ottamaan toisiinsa yhteyttä ja tapaamaan kasvokkain.

Jopa perheenjäsenet sotkivat naiset keskenään

Nähtyään kuvia Lanasta Bianca oli ymmällään. Hän näytti kaksoisolentonsa kuvat vanhemmilleen, jotka näyttivät ne edelleen Biancan isoäidille. Isoäiti luuli Lanaa omaksi lapsenlapsekseen.

– Vanhempani näyttivät kuvat isoäidilleni, joka sanoi: “Vau, missä otit nämä kuvat? Todella kauniita Bianca, olet tyrmäävä”, Bianca kertoo.

Myös Lanan perheenjäsenet olivat yhdennäköisyydestä hämmentyneitä. Lanan äiti näki videon Biancasta laulamassa, ja luuli, että hänen oma tyttärensä on ryhtynyt laulamaan.

– Eräänä päivänä äitini oli Instagramissa ja kysyi yhdestä videosta. Sanoin hänelle, etten laula, enkä esiinny videolla, Lana kertaa.

– Hän kysyi: “Oikeasti, etkö ole tässä?”, jolloin kysyin häneltä, eikö hän tunnista omaa tytärtään, nainen sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Parivaljakko päätti tavata kasvotusten

Ystävänsä avulla Bianca matkusti 3400 kilometriä tavatakseen Lanan Dubaissa. Paikallisen median mukaan tapaaminen oli ollut tunteikas.

– Se todella on maagista, Bianca sanoo.

Bianca jakoi kuvan tapaamisesta Instagramissa. Hänen seuraajansa olivat kuin puulla päähän lyötyjä naisten yhdennäköisyydestä.

– Luulin, että kuvaa oli muokattu, kirjoittaa yksi fani.

– Vau, sanoo toinen.

Bianca ja Lana ovat suunnitelleet tapaavansa toisensa uudelleen, tällä kertaa Biancan kotimaassa Romaniassa.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat