Mies paiskasi kiukunpuuskassa vihkisormuksensa pihalle – poliisikoira paikansi hukatun rinkulan sekunneissa: "Odin sai taputuksia ja kehuja kaikilta"

0:33
Sokea mies teki historiaa – juoksi maratonin opaskoirien avulla!

Odin paikansi kiihkon hetkellä kadonneen sormuksen sekunneissa.

Odin, 6, pelasti tämän miehen avioliiton suuremmilta riidoilta. Poliisikoira Odin löysi kadonneen vihkisormuksen, jonka raivostunut mies oli heittänyt ulos, kertoo BBC.

Poliisi oli pysähtynyt Birminghamissa tarkkailemaan kahta miestä, jotka "käyttäytyivät epäilyttävästi". Kävi ilmi, että miehet eivät olleet liikkeellä pahoin aikein – he olivat etsimässä sormusta, jonka toinen miehistä oli raivon hetkellä riipinyt sormestaan ja heittänyt ulos ruohikkoon.

Miehiä nolotti

Virkavallan mukaan miehet olivat "hyvin noloina". Vaimonsa kanssa riidellyt mies oli harmissaan siitä, että oli menettänyt hermonsa – ja sen seurauksena sormuksen.

– Oli pilkkopimeää. He olisivat voineet etsiä koko yön eivätkä silti olisi löytäneet sitä, koirapoliisi Carl Woodall kommentoi.

Sormus löytyi sekunneissa

Vaikka kyseessä ei ollut varsinainen rikostilanne, Carl päätti antaa poliisikoira Odinin auttaa. Aluksi tosin oli epävarmaa, voiko pienestä sormuksesta jäädä tarpeeksi vahva hajujälki.

Odin kuitenkin paikansi sormuksen sekunneissa.

– Odin sai taputuksia ja kehuja kaikilta. On mukavaa olla kiltti, ja jatkoin partiointia alle viidessä minuutissa, Carl sanoo.

Carl ja Odin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lähteet: BBC.com, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja