Mies, naisesi ystävä tietää sinusta lähes kaiken

Sanotaan, että naiset kertovat omista henkilökohtaisista asioistaan ystävilleen miehiä herkemmin. Tyttöjen ilta –sivustolla kysyimme Mitä kerrot parhaalle ystävällesi? Selvisi, että suurin osa jakaa ystävien kesken lähes kaiken

Kyselyn ylivoimaisesti suosituimmaksi vaihtoehdoksi nousi "Lähes kaiken. Jotkut asiat kuuluvat kuitenkin vain minulle." Vaihtoehtoa äänesti lähes 65 prosenttia vastaajista. Kyselyyn otti osaa lähes 650 vastaajaa.

- Ehkä en ihan kaikkia intiimivaivojani kerro, mutta tunnepuolen jutut kerron kyllä. Joskus tosin rajoitan murheiden kertomista, sillä ystäviäkään ei saa rasittaa loppuun ongelmillaan, nimimerkki Sernakiteyttää.

Eräs vastaajista oli saanut karvaasti kokea, ettei hyvä ystäväkään ole aina luottamuksen arvoinen.

- Olen ollut avoin, luottanut ja pettynyt. Parhaimmat kaverit ovat olleet pahimmat pettäjät. Jatkossa jotakin jää kertomatta, Varovainen kirjoittaa.

Monista vastauksista kävi ilmi, että on tiettyjä asioita, joista ei kerrota edes ystävälle. Osa haluaa pitää osan kokemuksistaan vain itsellään, ehkä asian arkaluonteisuuden takia.

- On asioita joita ei halua sanoa ääneen edes itselleen.., nimimerkki Mykkis toteaa.

Mutta yksi tämän vaihtoehdon valinneista haluaa jakaa ystäviensä kanssa kaiken.

- Olen onnistunut saamaan ympärilleni monia ihania ystäviä, joille voin kertoa aivan kaiken. Tällä hetkellä koen, ettei minulla ei ole mitään, mitä en voisi ystävilleni kertoa, tiedän, että he kuuntelevat, ymmärtävät ja auttavat – aina, nimimerkki onnellinen ystävähehkuttaa.

Kyselyn toiseksi suosituimmaksi vaihtoehdoksi nousi "En kerro kaikkea edes parhaalle ystävälleni. Olen tarkka sanomisistani" saaden reilun 23 prosentin kannatuksen.

- En kerro läheskään kaikkea kenellekkään, olen oman polun kulkija, en sekoile toisten asioihin enkä myöskään halua että muut puuttuvat omiin asioihini, nimimerkki lonely kirjoittaa.

On asioita joista ei puhuta, mutta on myös henkilöitä, joiden asioista ei puhuta.

- Kahdesta ihmisestä maailmassa en juoruile enkä kerro mitään, en edes parhaille ystävilleni!, nimimerkki Antsu ilmoittaa.

Kolmanneksi ja viimeiseksi suosituin vaihtoehto oli "Kaiken, meillä ei ole salaisuuksia", joka sai 12,5 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

- Paras kaveri on todella se paras kaveri ja tuki ja turva, jolle voi kertoa kaiken. Huolet ja murheet. Ilot ja ihanat asiat, nimimerkki Miri toteaa.

- Kerron kaikki romanssit ja poikaystävätarinat, myös intiimit sellaiset ystävilleni. Emme salaa mitään! nimimerkki sissi avaa.

Osallistu uuteen kyselyyn:Sinulla on suhde mieheen, joka paljastuukin pettäjäksi. Miehellä on avopuoliso, kerrotko asiasta hänelle?

Koonti: MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat