Mainos

Mies masturboi porilaisen hautausmaan parkkipaikalla – hihasta löytyneellä veitsellä oli tarkoitus "katkoa pajuja"

Veitsellä varustautunut nelikymppinen mies masturboi porilaisen hautausmaan liepeillä ja heittäytyi hankalaksi, kun poliisit sulkivat hänet poliisiauton takatilaan.

Rikostuomioon johtanut episodi sattui viime helmikuussa. Näytöstä todisti ainakin yksi sivullinen, joka kertoi vastikään käräjäoikeudessa, että mies oli virtsannut ja tyydyttänyt itseään ihmisten nähden hautausmaan pysäköintialueella.

Toiminnan johdosta paikalle kutsuttiin poliisi. Mies ei mitä ilmeisimminkään katsonut tätä hyvällä, sillä hän protestoi kiinniottoaan poliisiauton takatilassa. Oikeudessa todistaneen poliisin mukaan mies huusi ja potki autoa.

Mies jatkoi venkoilua vielä poliisiasemallakin. Säilöönottotarkastus saatiin tehtyä vasta, kun mies oli laitettu maahan makaamaan ja otettu hallintaan.

Lisäksi miehen hihasta löydettiin veitsi.  

Selitys ei uponnut oikeudessa

Oikeudessa mies myönsi pitäneensä mukanaan veistä, mutta kiisti kaiken muun. Kertomansa mukaan veitsi oli ollut hänellä, sillä hänen tarkoituksenaan oli katkoa pajuja.

Käräjäoikeus ei uskonut miestä.

Mies tuomittiin sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta sekä haitanteosta virkamiehelle. Rangaistukseksi hänelle määrättiin 30 päiväsakkoa, joista jää miehen tuloilla maksettavaa 240 euroa.

Satakunnan käräjäoikeus ratkaisi asian elokuussa. Mies valitti tuomiostaan, mutta se jäi pysyväksi Vaasan hovioikeuden tänään antamalla ratkaisulla. Hovioikeus ei myöntänyt asiassa jatkokäsittelylupaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja