Mies liiskasi hämähäkin luudalla – ei todellakaan odottanut tätä karmivaa näkyä

Sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa juoksuhämähäkki jakautuu sadoiksi pieniksi vauvahämähäkeiksi miehen lyötyä sitä luudalla.

Nyt Australiasta on levinnyt jälleen toinen video, joka voi saada hämähäkkejä pelkäävät kauhistumaan. Alun perin video on kuvattu jo vuonna 2015, mutta se on jälleen levinnyt sosiaalisessa mediassa muun muassa Unilad-sivuston jakamana.

Danny Ford kuvasi itseään, kun hän päätti tappaa luudalla hämähäkin kotonaan Australian Hallett Covessa. Mies luuli, että kyseessä olisi vain yksinäinen hämähäkki, mutta osuessaan eläimeen hän kohtasi aikamoisen yllätyksen.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hämähäkki jakautui sadoiksi pieniksi vauvahämähäkeiksi.

Juoksuhämähäkki kantaa vauvat selässään

Alkuperäistä Youtubeen jaettua videota on katsottu jo yli 15 miljoonaa kertaa. Uniladin jakamana video on kerännyt taas yhden päivän aikana jo 1,3 miljoonaa katselukertaa, tuhansia jakoja ja tuhansia reaktioita.

Daily News kertoo, että juoksuhämähäkit tuottavat raskaana ollessaan silkkimattoa, johon voi kiinnittyä jopa sata munaa samanaikaisesti. Munat kiinnittyvät palloksi hämähäkin vatsalle, jossa äiti kantaa niitä kuoriutumiseen asti.

Kuoriutumisen jälkeen juoksuhämähäkkivauvat pysyvät äitinsä selässä, kunnes niiden rasvavarat ovat kuluneet loppuun ja niiden täytyy alkaa hankkia itse ruokaa.

Lähteet: Facebook, NY Daily News

***

Tämän australialaisen hämähäkin taas uskotaan poistavan hämähäkkikammon! Oletko samaa mieltä?

0:52

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja