Mies kadotti sormuksensa pian häiden jälkeen – löytyi 52 vuoden jälkeen yllätyksettömästä paikasta: "Toivon, että se osaisi puhua"

7:20

Englantilaismies on saanut jälleen käteensä vihkisormuksensa, jonka hän hukkasi 52 vuotta sitten läheiselle kentälle. Sormus on edelleen priimakunnossa, kertoo Metro.

Katso yllä olevalta videolta keskustelua, miten onnistua hääkuvissa!

Durhamissa, Englannissa asuva Eddie Stokoe oli pelaamassa krikettiä vuonna 1966, vain kuusi kuukautta sen jälkeen, kun hän oli mennyt naimisiin vaimonsa Jeanin kanssa. Pelin aikana miehen vihkisormus kuitenkin katosi.

– Meidän täytyi ottaa korumme pois ennen kuin menimme kentälle, ja kun lopetimme, tajusin, että se oli kadonnut kokonaan. Etsin sitä kaikkialta, mutta en löytänyt sitä, Eddie kertoo Metro-lehdessä.

Seuraavien viikkojen aikana mies kävi pelikenttää läpi yrittäen löytää sormuksensa. Tuloksetta. Eddie ajatteli, ettei koskaan enää näkisi sormusta.

Sormukselle oli ehtinyt jo muodostua tunnearvoa, siihen oli kaiverrettu hänen ja hänen vaimonsa nimet. Eddie oli murtunut.

Ihmeellinen löytö

52 vuotta myöhemmin Eddien veli, Billy, 81, saapui 73-vuotiaan veljensä ovelle mukanaan yllätys. Veli oli löytänyt miehen sormuksen samaiselta pelikentältä lähes täydellisessä kunnossa.

– En voi uskoa, että se oli siellä kaiken tämän ajan jälkeenkin. Toivon, että se osaisi puhua, maattuaan siellä 52 vuoden ajan sillä täytyy olla paljon tarinoita kerrottavanaan, Eddie sanoo.

Riemuissaan oli Eddien lisäksi myös hänen vaimonsa.

– Kun saimme sen takaisin ja näytimme Jeanille, hän puhkesi ilon kyyneliin.

Enää sormus ei kuitenkaan mahdu Eddien nimettömään, mutta siitä onkin tullut miehelle uusi pikkurillisormus. Mies sanoo, ettei koskaan enää aio ottaa sormusta pois, jotta se ei häviä uudelleen.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja