Mainos

Mies innostui kihlakuvaan satelevista tykkäyksistä – päätti hankkia niitä lisää hillittömällä tavalla

Mies testasi, kuinka pitkälle voi mennä saadakseen tykkäyksiä.

"Hän sanoi KYLLÄ!", "Elämäni nainen suostui kosintaani!", "Olemme niin onnellisia"...

Erityisesti sinkkuja Facebookin uutisvirran täyttävät kihla- tai lapsiuutiset voivat ärsyttää. Satoja tykkäyksiä keräävät ilmoitukset uudesta onnesta voivatkin olla monelle yhtä ja samaa höttöä, joista tykätään siksi, että niin kuuluu tehdä. Monikaan ei välttämättä edes lue tarkkaan päivitystä, josta tykkää. Peukkuja satelee, mutta tiedätkö itsekään aina, mille peukutat?

Tätä päätti testata eräs mies, joka kerättyään satoja tykkäyksiä kihlauutiseensa päätti kokeilla, onnistuisiko sama uudelleen.

Zach Lamplugh julkaisi ensin kuvan kihlauksestaan naisystävänsä Somalyn kanssa. Tykkäyksiä ropisi satoja, onnittelukommenttejakin useita kymmeniä.

Koska vastaanotto oli niin huikea, kaipasi Zach lisää kannatusta, ja julkaisi toisen kihlakuvan. Tällä kertaa kuvassa oli kuitenkin tyystin eri nainen, aiemman kihlatun itkiessä kuvan taustalla.

– Niin moni teistä tykkäsi julkaisustani, että menin ja kihlauduin toisen kerran! Kiitos kaikille tuestanne, Zach kirjoitti. 

Tämäkin kuva kirvoitti tykkäyksiä ja kommentteja.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa sen täältä. Paina Next klikataksesi kuvagalleriaa eteenpäin.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmeisen kyltymätön Zach ei kyllästynyt vieläkään, vaan kihlautui kolmannen kerran. Tykkäysmäärät vähenivät kerta kerralta ja kolmansiin kihlauutisiin tuli vain joitain kymmeniä tykkäyksiä. Zach yritti kuitenkin kerätä niitä vielä muutamalla kuvalla.

Vaikka tykkäysmäärät vähenivät, kuvista silti tykättiin. Joko Zachin ystävät tajusivat vitsin, luulivat miehen olevan polyamorisessa suhteessa tai sitten miehen kokeilu todisti sen, mikä oli luultavasti tarkoituskin: Ihmiset eivät välttämättä katso, mille painavat peukkua.

Olkoon tämä kaikille opetuksena: Lue ennen kuin tykkäät!

Zachin tempaus on levinnyt sosiaalisessa mediassa, ja häntä on lähestytty jopa televisioyhtiöiden toimesta. Mies itse ihmettelee Facebook-tilillään, kuinka voi saada niin paljon huomiota valehtelemalla.

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.