Mies hankki näkymättömyyspuvun, jottei vilahtelisi puolison videokeskusteluissa – hulvaton lopputulos: "Ei yhtään häiritsevää"

"Jumissa"kotona? Tämän vuoksi etätöissä on ihanaa 0:38
Teetkö etätöitä? Videolla listataan asioita, joita et ainakaan kaipaa normaalista työelämästäsi.

Miehen idea videokokouksissa näkymättömäksi tekevästä puvusta ei toiminut käytännössä kovinkaan hyvin.

Viimeisen vuoden aikana olemme oppineet, että vaikka etätyöskentelyssä ja -opiskelussa on monia hyviä puolia, on videokeskusteluissa riski hyvin kiusallisille vilahduksille.

Kerroimme aiemmin esimerkiksi naisesta, joka otti epähuomiossa puhelimensa mukaan vessaan keskellä videokokousta. Eräs suihkun ottanut äiti puolestaan astui alasti suoraan lapsensa luokan videotapaamiseen. Mokia sattuu myös päättäjille: tämä kanadalaispoliitikko viuhahti istunnossa ilman rihman kiertämää.

Eräs tiktokkaaja oli keksivinään ratkaisun yleiseen ongelmaan. Nimellä @tailoredbits esiintyvä mies kertoo hankkineensa vihreän kokoasun, jotta ei näkyisi puolisonsa videokokouksissa. Ideana oli, että vihreä kokopuku auttaisi miestä sulautumaan taustalla näkyvään ympäristöön ja samalla mies muuttuisi näkymättömäksi.

Valitettavasti teoriat eivät aina sovellu käytäntöön. Jo lähes 34 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla mies vitsailee ironisesti toteutuksen olleen virheetön.

Idea ei toiminut käytännössä

Video osoittaa, että näkymättömyyspuvusta huolimatta miehen voi selkeästi nähdä puolison videokeskustelun taustalla. Kumppani on ilmeisesti tottunut miehen kujeiluun, sillä hän pystyi pitämään itsensä tyynenä.

– En voi edes kuvitella, mitä kokouksessa olleet ihmiset ajattelivat, eräs kommentoija kirjoittaa.

– Ei yhtään niin häiritsevää, toinen vitsailee.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

IFL Science -sivusto huomauttaa, että temppu voisi onnistua, jos kokoasu peittäisi myös miehen kasvot. Kasvojen peittäminen lycra-kankaalla olisi kuitenkin todennäköisesti vielä epämukavampaa kuin etäkokouksien taustalla vilahtaminen.

Katso hillitön video: Juristi ei saanut kissafiltteriä pois Zoom-puhelun aikana.

Lue myös:

    Uusimmat