Kanadalaispoliitikolle sattui kiusallinen moka videotapaamisessa – vilahti alasti ruudulla: "Puhdas erehdys"

"Jumissa"kotona? Tämän vuoksi etätöissä on ihanaa 0:38
Näitä asioita et taatusti kaipaa normaalista tyelämästäsi!

Kanadalaispoliitikko näkyi videokuvassa ilman rihman kiertämää, kertovat muun muassa New York Post ja CBC.

Etäaikana videotapaamisissa on sattunut kaikenlaista hämmentävää. Helmikuussa esimerkiksi kerroimme tapauksesta, jossa juristi ei saanut kissafiltteriä pois Zoom-puhelusta.

Tällä viikolla Kanadan parlamentin jäsen William Amos, 46, joutui kiusallisen mediahuomion kohteeksi, kun hän sattui näkymään videokonferenssissa ilman vaatteita. 

Käveli toimistossaan alasti

Amos osallistui keskiviikkona järjestettyyn parlamentin alahuoneen hybridi-istuntoon. Valtaosa osallistujista oli mukana nettiyhteyden välityksellä ja muutamat paikan päällä.

Kyselytunnin aikana Amos sattui näkymään videokuvassa kävelemässä toimistossaan ilman rihman kiertämää. Tahattomasta viuhahduksesta napattu kuvakaappaus päätyi median käsiin ja sosiaaliseen mediaan.

Kollega muistutti säädyllisestä pukeutumisesta

Eräs toinen parlamentin jäsen, Claude DeBellefeuille, totesi CBC:n mukaan myöhemmin konferenssin aikana, että edustajien tulee pukeutua etiketin edellyttämällä tavalla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olemme tosiaan nähneet, että hän on hyvässä kunnossa, mutta mielestäni parlamentin jäseniä tulisi muistuttaa siitä, mikä on säädyllistä ja siitä, että kamera tulisi pitää hallinnassa.

– Ehkä olisikin aika muistuttaa kaikkia, etenkin miespuolisia jäseniämme, siitä, että puku ja kravatti ovat säädyllisiä, samoin kuin paita, alusvaatteet ja pitkät housut, hän totesi.

Pahoitteli tapahtunutta

Amos kommentoi tapahtunutta myöhemmin Twitterissä.

– Tein tänään erittäin valitettavan erehdyksen ja olen luonnollisesti siitä häpeissäni. Kamerani oli vahingossa jäänyt päälle, kun vaihdoin urheiluvaatteet työvaatteisiin lenkin jälkeen. Pyydän vilpittömästi anteeksi kollegoiltani tätä tahatonta häiriötä. Tämä oli ihan puhdas erehdys. Näin ei tule käymään uudelleen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat