Ashley tuli suihkusta ja päätyi nakuna tyttärensä luokan Zoom-videopuheluun: "Noloin asia, joka minulle on koskaan tapahtunut"

Grahamin"videoneuvotteluyllätys"saa sinutkin hieraisemaan silmiäsi 0:44
Graham keksi hauskan tavan piristää työpaikan tylsiä videoneuvotteluita! Tämä "videoneuvotteluyllätys" saa sinutkin hieraisemaan silmiäsi.

Asley astui suihkusta alasti vahingossa suoraan lapsensa luokan videoneuvotteluun. – Se on noloin asia, joka minulle on koskaan tapahtunut, naurava nainen kertoo.

Ashley Foret Smith kertoo nyt olevansa "varoittava esimerkki" muille vanhemmille. Amerikkalaisnainen jakoi Facebookissa huvittavan sattumuksen, johon koronakotoilu oli johtanut, kertoo New York Post.

– Olen pohtinut, pitäisikö tätä jakaa, koska se on noloin asia, joka minulle on koskaan tapahtunut, Ashley kuvailee videoneuvottelulipsahdustaan.

Astui suihkusta alasti suoraan videoneuvotteluun

Ashley oli epäonnisen sattumuksen aamuna toiminut kuten joka aamu: hän oli ensin auttanut 7-vuotiasta tytärtään pystyttämään etäkoulutyöpisteen ja mennyt sitten suihkuun. Suihkusta tullessaan Ashley vain kietaisi pyyhkeen hiuksiinsa ja astui ulos kylpyhuoneesta hakemaan vaatteitaan.

Pian hän kuitenkin sai kauhukseen havaita, että 7-vuotias olikin omatoimisesti siirtänyt työpisteensä äitinsä sängylle. Tytön koneessa oli auki Zoom-videpuhelu muille koululaisille, ja kamera osoitti suoraan Ashleyta kohti.

– Kävelinkö juuri nakuna Zoom-puheluun? Kyllä, Ashley nauraa.

– Olen se ihminen, joka katsoo uutisia tai selaa Facebookia illalla ja julistaa, että kaikenlaiset Zoom-videot on lavastettu. Ei ole mahdollista, että uutisankkurin rakastajatar ilmaantuisi ruudulle. No, olin väärässä. Se on todellakin mahdollista. Mutta mitä sitten pitää tehdä? Lähettää anteeksipyyntökirjelmä? Vakuuttaa, ettet se ollut sinä? Vetää lapsesi välittömästi pois koulusta? Muuttaa Kanadaan?

Jakamallaan videolla Ashley ulvoo naurusta.  Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Saakoon nöyryytykseni sinut hihittämään"

Ashley huomauttaa, että etäoppiminen on hankalaa ja koulun ja kodin tasapainoilu koronakeväänä on ollut rankkaa.

– Saakoon nöyryytykseni sinut hihittämään tänään. Vihaan kuvia, vihaan videoita, olemassaolostani on vain vähän todisteita live-kohtaamisten sijaan. Mutta jostain syystä nostin nyt puhelimeni käteeni dokumentoidakseni nolouteni.

"Keski-ikäisen äidin maailman noloin hetki" loi somejulkkiksen

Ashleyn sattumuksesta tuli supersuosittu ja lähes kaksi miljoonaa katsojaa on jo nähnyt hänen videonsa. Nainen ihmettelikin myöhemmin, ettei olisi uskonut, että "keski-ikäisen äidin maailman noloin hetki" tekee hänestä julkkiksen.

Ashley kertoi lapsensa saaneen myöhemmin opettajalta ohjeeksi, että Zoom-puhelun saisi aloittaa vasta sitten, kun opettaja on paikalla.

– Hänen pitäisi lisätä vielä "ole hyvä, varmista, että olet sijoittunut selkä seinää vasten ja vanhempasi ovat pukeutuneet".

Ashley jakoi myöhemmin "ZoomGateksi" kutsumansa tapauksen inspiroimana kuvia tyttärestään videoneuvotteluissa. Kuvissa lapsi oli esimerkiksi ympäröity vanhan tiedeprojektin pahveilla niin, ettei videon taustalla voi varmasti näkyä mitään ylimääräistä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat