Mainos

Mies, hallitsetko suuseksin tärkeät säännöt?

Mies, opettele nämä säännöt, ennen kuin odotat kumppanisi antavan suuseksiä.

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö moni mies nauttisi saamastaan suuseksistä. Kannattaa kuitenkin huomioida myös toinen osapuoli. Seksiterapeutti Moushumi Ghose vinkkaa Men's Health -sivustolla, että mitä mukavampi ja miellyttävämpi olo naisella on, sitä innokkaammin hän haluaa suuseksiä myös kumppanilleen tarjota.

Kaikki naiset eivät kuitenkaan suuseksiä mielellään anna. Jos näin on asianlaita, kannattaa selvittää syy – ja se, onko sinulla mahdollisuuksia vaikuttaa asiaan. Jos nainen ei kaikesta huolimatta halua, muista, ettei häneltä sitä voi vaatia.

Jos kuitenkin kyse on vain epävarmuudesta, näiden Ghosen ja seksologi Jill McDevittin vinkkien avulla, saatat pystyä helpottamaan naisen oloa.

Älä...

... painosta häntä: Suuseksin saaminen syyllistämällä tekee naisen vain katkeraksi. Kerro hänelle ennemmin, kuinka paljon rakastat hänen antamiaan suihinottoja, ja anna sitten hänen itsensä päättää, haluaako hän pistää sinut huutamaan nautinnosta.

... käsittele hänen päätään runnomalla: Naisen pään työntäminen kohti penistäsi hänen antaessaan suuseksiä voi rasittaa kaulan aluetta ja tehdä hengittämisen vaikeaksi. Anna naisen itsensä määritellä liikkeen syvyys ja rytmi. Tämä saattaa kääntyä eduksesi, sillä monet naiset kiihottuvat saadessaan kontrollin itselleen.

... huutele käskyjä: Käskyt, kuten "syvemmälle" tai "hitaammin", voivat naisen korvissa kuulostaa kritiikiltä. Ja onko mitään tyhmempää kuin kritisoida naista, joka on antamassa sinulle suuseksiä?

Ohjeiden antaminen on kuitenkin positiivinen asia, jos muotoilet pyyntösi oikein. Kokeile esimerkiksi sanoa, että "Minusta tuntuu mahtavalta, kun käytät kieltäsi".

... jätä häntä ilman: Olet tietenkin täysin tyydytetty oman orgasmisi jälkeen, mutta hänelle se tuskin riittää. Joten älä vain vedä vetoketjuasi kiinni ja jatka päivääsi. Kerro hänelle, että hänen vuoronsa koittaa kyllä seuraavaksi.

Jos puhtisi on poissa välittömästi kliimaksin jälkeen, sano vaikka, että "Minulla on nyt rentoutunut olo, mutta haluan kyllä keskittyä sinuun seuraavaksi. Anna minulle muutama minuutti (tai tunti), että ehdin kerätä energiaa."

Kunhan hän tietää, että ette lopettaneet, vaikka hengähdätkin hetken, kaikki on hyvin.

Tee ennemmin näin:

Kehu: Naiset rakastavat, kun heille kerrotaan, kuinka kuumaksi he miehen saavat. Niinpä tätä tietoa ei kannata pihdata. Mitä enemmän voihkit ja kerrot hänelle, että sinusta tuntuu mahtavalta ja hän näyttää upealta, sitä enemmän hän itsekin nauttii.

Jos vain makaat hiljaa paikoillasi, hänestä voi tuntua epävarmalta ja hän saattaa pohtia, tekeekö hän jotain väärin.

Tee hänen olonsa mukavaksi: Mitä mukavampi olo naisella on fyysisesti suuseksiä antaessaan, sitä kaeummin hän jaksaa sitä antaa. Joten huomioi, millaisessa asennossa nainen on.

Jos hän on polvillaan, tyyny polvien alla tekee jo ihmeitä. Pidä hänen tukastaan kiinni, jotta se ei mene hänen suuhunsa. Vaihtakaa asentoa, jotta hänellä ei kramppaa mikään paikka.

Siisti alapääsi: Huomioi oma, henkilökohtainen hygieniasi ennen kuin avaat vetoketjusi. Jos olet juuri tullut kuntosalilta tai olet muuten vain hikinen, pikasuihku on kohtelias askel ennen intiimipuuhia.

Karvoituksen siistiminenkään ei olisi pahitteeksi. Indianan yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan alapäästä karvattomat miehet saivat enemmän suuseksiä.

Kaikkia karvoja ei ole pakko ajaa, mutta pieni trimmaus ei haitanne. 

Neuvottele päätöksestä: Vaikka aikuisviihteesta voi saada erilaisen käsityksen, monetkaan naiset eivät pidä siemennesteen nielemisestä tai sen saamisesta kasvoilleen.

Jotta orgasmisi olisi hänestä yhtä mukava kuin sinusta, varoita häntä etukäteen ennen kuin saat kliimaksisi. Ja ennen kaikkea kysy häneltä, mihin sinulla on lupa tulla.

Lähde: Men's Health

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.