Mies antoi rajun opetuksen raksamiehelle – vei auton avaimet kuudeksi tunniksi

Pakettiauto blokkasi miehen pihatien – kosto oli suloinen 1:07

Mies raivostui pakettiautoa ajaneelle rakennusmiehelle, joka tukki hänen pihatiensä. Hän olisi voinut kutsua paikalle pysäköinninvalvojan, mutta päättikin kostaa.

Lontoolainen Andrew Krasucky, 26, pahoitti mielensä, kun hän huomasi pakettiauton tukkineen hänen pihatiensä sisäänkäynnin. Krasucky oli jo aikeissa puhua pakettiautoa ajaneelle rakennusmiehelle, mutta huomasikin avaimet pakettiauton virtalukossa ja päätti kostoksi härnätä häntä hieman.

Krasucky vei avaimet mennessään, lähti kahvilaan ja jätti miehen etsimään auton avaimiaan kuudeksi tunniksi. Palattuaan kahvilasta, päätti Krasucky kuvata videon miehestä etsimässä avaimiaan ja julkaisi sen sosiaalisessa mediassa.

Krasucky kertoo, että pakettiautoa kuljettanut mies oli ollut todella itsekäs ja ajattelematon ja halusi siksi antaa hänelle opetuksen sen sijaan, että olisi järjestänyt jonkun paikalle kirjoittamaan sakon pysäköintivirheestä.

– Se oli yksi elämän pienistä iloista rankaista häntä välinpitämättömyydestä toisia ihmisiä kohtaan ja siitä, että hän pysäköi talomme eteen vähät välittämättä, Krasucky toteaa.

Lähde: Caters News, The LAD Bible

***

Pudonnut polkupyörä johti karmeaan ulosajoon 1:30


Lue myös:

    Uusimmat