Mies antoi pakit tekstiviestin välityksellä – tyylikäs tapa kerää kehuja

Joskus pakitkin voivat tehdä niin suuren vaikutuksen, että ne haluaa jakaa muidenkin kanssa. 

Sinkkumiesmeressä on taatusti aikamoinen kasa epämääräisiä kaloja, mutta joskus eteen osuu täydellinen lajike – vaikkei hän olisikaan täydellinen juuri sinulle.

Long Islandilta kotoisin oleva Erin-niminen nainen julkaisi erään mieltä piristävän viestinvaihdon Facebookissaan, ja kirjoitti: "Kävin äskettäin kaksilla treffeillä OK Cupidissa tapaamani miehen kanssa. Meillä oli hauskaa, mutta välillämme ei ollut kemiaa. En ollut tekstannut hänelle kahteen viikkoon, kun hän lähetti minulle tämän mukavan viestin. Mikseivät he kaikki voi olla tällaisia?"

Näin mies tekstasi:

"Hei Erin, ja anteeksi yhteydenpidon puute. Halusin vain kertoa, että olet mahtava, ja löydät varmasti jonkun täydentämään sitä. Se ei koskaan toimisi välillämme, mutta olet todella nätti ja hauska, ja halusin vain, että tiedät sen. Olen oikeastaan yrittänyt miettiä jo vähän aikaa mitä tarkalleen sanoisin sinulle, haha... olisiko ollut parempi, jos en olisi sanonut mitään? Joka tapauksessa, en usko, että voimme tuntea 50 samaa ihmistä ja pitää samasta musiikista ja olla törmäämättä toisiimme joskus, joten moikkaa, kun niin tapahtuu. En tarvitse enää ketään muuta Long Islandilla, jota pitäisi vältellä, kun hänet näkee julkisilla paikoilla. Lisäksi, olen vielä shokissa siitä, kuinka kamala Tenavat-elokuva oli. Kuinka rankkaa."

Ja näin Erin vastasi:

"Hei xxx, se oli todella mukava viesti. Arvostan sitä, että otit yhteyttä. Ja minusta tuntuu samalta. Olet ehdottomasti todella hauska ja puoleensavetävä, mutta emme sovi toisillemme. Haha, sanon varmasti hei, jos joskus törmään sinuun. Ja olen kertonut kaikille, että Tenavat-elokuva oli täysi susi. Hah."

– Miesten pitäisi nähdä, kuinka positiivinen vaikutus rehellisyydellä voi olla kumpaankin osapuoleen, miehen toiminnasta vaikuttunut Erin perusteli viestin julkaisua Cosmopolitanille.

Lue myös:

    Uusimmat