Miehet pelkäävät Kelly Clarksonia

Miehet pelkäävät poptähti Kelly Clarksonia, koska uskovat päätyvän itse tähden lauluihin. Popparin itsevarmuuskin saa miehet epävarmoiksi.

Laulaja Kelly Clarkson pelottaa miehiä. Hittilaulaja uskoo, että hänen potentiaaliset poikaystävänsä ovat kauhuissaan että nainen kirjoittaa heistä lauluja.

– Levyni voivat olla miesten mielestä hieman pelottavia. Joskus ne kertovat ihmissuhteista, mutta useimmiten ne kertovat työympäristöstäni. Kirjoitan vertauskuvauksellisesti. Pelkäisin kuollakseni deittailla minua. En haluaisi että minusta kirjoitetaan laulua, Clarkson sanoo.

Clarkson paljastaa, että monet pelkäävät häntä muutenkin.

– Ihmiset pelkäävät minua, mikä on minusta hyvin outoa, sillä olen mielestäni aika vastaanottavainen ja jalat maassa. Mutta ilmeisesti niin ei ole. Veljeni sanoo että olen miesten mielestä pelottava, mutta en haluaisi olla. Joten tarvitsen miehen, joka pärjää kanssani. On hassua, että miehet jotka ovat todella itsevarmoja lähelläni, eivät kiinnosta minua. Ja miehet joiden haluaisit olevan itsevarmoja, ovat epävarmoja lähelläni, vaikka he ovat niitä, joita haluaisin pyytää ulos, Clarkson sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat