Miehet kertovat seksialoitteista: Hetken mielijohteesta keittiössä, kesällä aitassa

Studio55.fin suuressa seksikyselyssä selvisi, että miehet kokevat tekevänsä useammin aloitteen seksiin. Lue miesvastaajien kertomukset aloitteen tekemiseen liittyvistä tilanteista!

Aamulla virkeänä

Aamulla herätessä aamusuukottelua ja sivelyä koko kehon alueelle. Joskus se johtaa seksiin asti, mutta aina ei, ja ei ole tarviskaan, sillä jo toisen syleily ja läheisyys antaa mukavan olon ja virkeyttä päivään.

Aamulla, päivällä, illalla... Koko ajan pilke silmäkulmassa.

Yleensä viikonloppuisin aamulla heräämisen jälkeen vielä sängyssä loikoillessa hivuttaudutaan lähekkäin.

Viikonloppuaamuisin tai ennen nukkumaan menoa vaimo sanoo yleensä, että nyt tekis mieli ja itse olen aamuaktiivinen, tosin meillä ei ole koskaan niin paikasta kiinni ollutkaan.

Flirttiä pitkin päivää

Aloitamme jo aamulla "esileikillä" joka tiivistyy iltaa kohden. Illalla avopuolisoni pukeutuu seksikkäästi, käytyämme ennen sitä pesulla. Puhumme avoimesti tarpeistamme.

Ennen nukkumaan menoa alan hieromaan, joka johtaa hyväilemiseen ja etenee siitä sitten aktiin.

Joskus kesken päivänkin (viikonloppuisin) kun siltä tuntuu. Joskus kipinää on pitkin päivää ja lopulta…

Pikku hiljaa aamusta alkaen erilaisilla pienillä eleillä, kosketuksilla, vihjailuilla ja niin edelleen.. Yleisesti ottaen huomioimalla ehkä tavallista enemmän kumppania päivän mittaan.

Päivän mittaan hyvänä pitäen ja suukotellen.

Rennossa tilanteessa

Päivänokosille mentäessä.

Rentoutunut tilanne, päivän huolet ovat yleensä ohi.

Ruokailun jälkeen hieron vaimon kolottavia jalkoja. Myös olkapäiden ja selän hieronta tärkeää. Samoin hymykuoppien. Kunnon tällaisten esileikkien jälkeen puolisoni herkästi pyytää, voisitko tulla sisään.

Missä ja milloin vain

Aloite tehdään ihan missä vain. Autossa, veneessä, ulkona, elokuvissa.

Aloite voi tulla ajallisesti milloin vain, aamulla heti heräämisen jälkeen, illalla ennen nukahtamista tai vaikkapa päivänokosten aikaan.

Missä vain. Joko ennalta sovittuna/tiedettynä mökillä, iltaa istuttaessa tai yleensä tavattaessa. Tai sitten yhteisen matkan tai tapaamisen aikana hetken mielijohteesta keittiössä, automatkan tauolla, metsäkävelyllä...

Iltaisin nukkumaan mennessä

Illalla kauniit katseet ja lempeät puheet sekä hellät hyväilyt.

Illalla sängyssä. Kesällä aitassa tai saunomisen yhteydessä.

Illanvietto yhdessä, ruokaa, viiniä, tunnelmaa...

Nukkumaan mennessä alan hyväillä ja siitä se usein alkaa.

Nukkumaan mennessä hartioiden hieronnalla.

Arjen keskellä

Kun ystävätär tulee käymään yleensä teemme ruokaa ja otamme vähän viiniä. Eipä pitkään telkkaria katsella kun homma etenee.

Ihan normaalissa kotona tapahtuvassa elämässä, kuten esimerkiksi tv:n katselun aikana tai vaikka kotitöiden aikana.

Koti-illan aikana, yleensä saunan jälkeen.

Studio55.fi-sivustolla 10.4.-26.4.2015 välisenä aikana toteutettuun seksikyselyyn vastasi hieman yli 900 vastaajaa. Vastaajista 58 prosenttia oli naisia ja 42 prosenttia miehiä. 39 prosenttia heistä oli alle 55-vuotiaita, 38 prosenttia 55-64-vuotiaita, 20 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita. 

Lue myös:

    Uusimmat