Miehet katosivat – yllättävät erot mursivat Sallan

Voiko erosta selvitä, jos ei saa mitään selityksiä eropäätöksen tehneeltä osapuolelta? Entä jos joutuu jätetyksi toistamiseen?

Aina erot eivät suju toivotulla tavalla. Eroa ei välttämättä puida molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla, vaan päätös tapahtuu yksipuolisesti ja yllättäen. Salla*, 26, on kokenut tällaisen parisuhteen yllättävän päättymisen kaksi kertaa.

– Kesällä 2008 olin seurustellut silloisen mieheni kanssa 2,5 vuotta. Meillä oli yhteinen omistusasunto ja koira. Hän kertoi lähtevänsä käymään kaverinsa kanssa vanhassa kotikaupungissaan ja antoi suukon otsalleni sanoen, että hän rakastaa minua. Sen jälkeen en kuullut hänestä enää koskaan. Olen kuullut muistilapuilla jättämisesta, mutta mielestäni tämä oli raukkamaisin tapa – kun jättää ilmoittamatta koko erosta! Sain kuulla siitä hänen kaveriltaan, koska minulle tämä mies ei vastannut enää koskaan puhelimeen. Miehen vanhemmat tai pankkikaan ei tavoittanut häntä, joten pankki teki hätäratkaisun ja mies saatiin ulos asunnon omistuksesta, Salla kertoo.

Salla sanoo olleensa järkyttävän eron jälkeen vuoden masentunut. Huhtikuussa 2009 hän kuitenkin tapasi toisen miehen ja elämä hymyili jälleen. Uusi mies arvosteli luonnollisesti rajusti Sallan exän tekemää tempausta.

– Hän sanoi tekoa raukkamaiseksi ja väitti, ettei koskaan voisi tehdä samoin. Hän kosi parin vuoden seurustelun jälkeen ja aloitimme hääjärjestelyt. Olimme onnellisia.

Toinen järkytys

Lokakuussa 2011 mies kuitenkin häipyi.

– Vähin äänin, kuten edellinenkin. Hän blokkasi minut Facebookista ja ystäväni kertoivat hänen vaihtaneen statuksensa sinkuksi. Hän oli käynyt hakemassa tavaransa eräänä päivänä, kun tiesi minun olevan töissä. Hän oli vain jättänyt avaimet pöydälle. Hän vaihtoi numeronsakin. En ole saanut häntä kiinni, Salla kertoo.

– Sydämeni murtui taas – juuri kun olin luullut saaneeni sen liimattua kasaan. Itseään toistaneet tarinat ovat saaneet sisälläni aikaan melkoisen tunnevamman.

Salla jäi jo toistamiseen vaille selityksiä. Jälkikäteen hän on yrittänyt miettiä mahdollisia merkkejä, jotka olisivat enteilleet eroja.

– Olimme molemmissa tapauksissa koko suhteen ajan toistemme parhaat ystävät. Juuri ennen lähtöä molemmat etääntyivät. He eivät olleet avoimia kuten ennen.

Kaikesta huolimatta Sallalla on edelleen lämpimiä tunteita molempia ex-poikaystäviään kohtaan.

– Rakastan molempia edelleen, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Seurustelin vähän aikaa erään miehen kanssa, mutta totesin, etten rakastanut häntä kuten näitä edellisiä miehiä. En tiedä, pystynkö enää rakastamaan ketään sillä tavalla kuin heitä.

Sallan haaveissa kuitenkin siintää uusi, luotettava parisuhde, vaikka rikki repineet parisuhteet ovatkin tehneet hänestä varautuneemman.

– Erot ovat vaikuttaneet minuun ihmisenä ja minusta on tullut varautuneempi ja kyynisempi. Olisin kuitenkin valmis uuteen suhteeseen. Toivon joka päivä löytäväni elämääni prinssin, jonka kanssa jakaa arjen.

* Jutussa esiintyvän henkilön nimi on muutettu

LUE MYÖS:


Lisää erotarinoita AVAn-sarjassa tiistaisin klo 21.00!


Kerro oma erotarinasi !


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja