Mieheni narahti Tinderin käytöstä, mitä teen? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi varattu mies lataa Tinderin salaa ja kun jää kiinni, on poistanut kaikki keskustelut, mutta katuu ja vannoo rakkauttaan? Mies myös kertoo "valaistuneensa" ja tekevänsä tämän jälkeen kaikkensa suhteen eteen... Onko tämä epävarmuutta tai huomionhakua? Suhde kestänyt vuoden, avoliitto", kysyy nimimerkki Mitäihmettä.

Näin miehet vastasivat!

"Varmaan ensimmäinen syy Tinderin lataamiseen on yleinen kiinnostus sitä kohtaan sekä ehkä myös "markkina-arvon" tarkistaminen, jota myös naiset harrastavat.

Ongelma tulee siinä vaiheessa, kun tykkäyksiä alkaa tulemaan ja keskusteluita alkaa kehkeytymään aktiivisemmin. Varsinkin seksuaalisesti virittyneet keskustelut saavat miehen monesti jumittautumaan appiin, vaikka ei olisikaan tarkoitus tavata. Se käytännössä tuo jotain jännittävää miehen elämään, vaikka samaa voisi tehdä omassa suhteessakin. Jos olisi Tinderissä vain etsimässä uusia kavereita, mikä on täysin mahdollista, ei keskusteluiden poistaminen olisi tarpeellista, ellei siellä ole sitten jotain toisen henkilön yksityisasioita.

On hyvin mahdollista, että kiinnijääminen kertoo siitä, että mies ymmärtää tehneensä väärin ja on siitä hyvin pahoillaan. Se, että hän lupaa tehdä kaikkensa suhteen eteen kuulostaa taas siltä, että suhteessa olisi ollut jotain vikaa, ja mies lähtee etsimään virikkeitä tai apua keskusteluiden kautta Tinderin kaltaisesta appista. Sen sijaan, että hän puhuisi saman tien naisen kanssa häntä häiritsevistä asioista, jos niitä on."
– 33, olen käyttänyt Tinderiä ja käytän edelleen.

"Mies pettää. Jätä se."
–  29, käyttänyt joskus Tinderiä

"Epävarmuutta ja oman egon pönkitystä. Samaan tapaan aikana ennen Tinderiä miehet (ja naiset toki myös) menivät baariin ja hakivat seuraa, ikään kuin testatakseen viehätysvoimaansa. Joillakin vaan se oman epävarmuuden paikkailu ilmenee juuri tällaisissa muodoissa, käytetään sitä seuranhakuapplikaatiota tai mennään sinne baariin silmäilemään niin sanottua tarjontaa, vaikka kotona odottaisi se elämän suuri rakkaus. Koko Tinder on muuten äkkiä nähty – kyllä sitä ennemmin tapaa ihmisiä ihan elävänä ja kasvotusten jos on tavatakseen."
– 34, on tinderöinyt 

Lue myös:

    Uusimmat