Mainos

Miehen romanttinen yllätys meni mönkään – surullinen kuva pehmonallesta leviää maailmalla

Miehen tyttöystävälleen järjestämä romanttinen yllätys meni pieleen, kun lentoyhtiö esti miestä ottamasta pehmolelua lentokoneeseen.  

Los Angelsin kansainvälinen lentokenttä TSA julkaisi keskiviikkona Instagramissa kuvan suuresta pehmonallesta, joka nojaa hylättynä roskapönttöä vasten. Kuvatekstissä lentoyhtiö kehottaa ihmisiä tarkistamaan käsimatkatavaroiden sallitut mitat, ennen kuin niitä yritetään kuljettaa lentokoneeseen. 

Kuvan taustalta löytyy tarina, jolla ei valitettavasti ole onnellista loppua. 

Mies oli ostanut nallelle oman istumapaikan

Kuva lähti leviämään kulovalkean tavoin sen jälkeen, kun ihmiset olettivat sen kuuluvan lapselle, jonka lempilelu oli jouduttu hylkäämään kentälle. Kun asiaa alettiin selvittää tarkemmin, nallen kohtalosta paljastui uusia puolia. Lentokentän henkilökunta sai nimittäin selville, että lelu ei kuulunut lapselle, vaan romanttiselle poikaystävälle. Nalle oli osana yllätystä, jonka mies oli yrittänyt järjestää tyttöystävälleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Poikaystävä Jake Paul oli valmistellut yllätystä jo kauan, ja hän oli mennyt jopa niin pitkälle, että hän oli ostanut nallelle oman paikan lentokoneesta. Yllätys jäi kuitenkin toteuttamatta, sillä lentoyhtiö eväsi miehen yrityksen kuljettaa nalle koneeseen. Lentoyhtiö tarjoutui palauttamaan matkalipun hinnan, ja miehelle annettiin mahdollisuus siirtää pehmolelu matkatavaroihin. Paul luopui lopulta ideasta ja hylkäsi nallen lentokentälle.

Instagram-kuva osoittaa, että nallekin on selvästi surullisen omistajansa päätöksestä. 

– Jos huomaat tämän kurittoman nallen kuljeskelevan Los Angelsin kaduilla, voit ruokkia sitä vapaasti, TSA kirjoittaa. 

***

2:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.