Miehen kosinta innosti naisen pudottamaan huikeat 35 kiloa

Tästä ei motivaatio parane! Brittinainen pudotti painoa häitään varten vaatekoosta 48 kokoon 36 sen jälkeen, kun pitkäaikainen poikaystävä oli kosinut häntä. Katso kuvat!

30-vuotias Sarah Ward lihoi vaatekoosta 40 vaatekokoon 48 tavattuaan poikaystävänsä Chrisin vuonna 2000. Sarah vaihtoi kuntosali-illat mukavaan sohvalla loikoiluun, terveelliset ateriat mikroruokiin ja samalla vyötärö kasvoi kasvomistaan. Kun Chris kosi rakastaan, Sarah vannoi miehelleen tämän pääsevän naimisiin sen Sarahin kanssa, joka hän oli ollut parin tavatessa.

Vuoden kuluttua päätöksestä Sarah käveli alttarille unelmiensa hääpuvussa. Hän oli pudottanut hääpäivää varten huikeat 35 kiloa – vaatekoko vaihtui numeroon 36!

– Kun tapasin Chrisin, olin kokoa 40 ja tyytyväinen vartalooni. Minulle kävi tyypillisesti, sain parisuhteen ja kiireisen työn mukana muuta ajateltavaa ja lakkasin huolehtimasta itsestäni. Lopetin kuntoilun ja söin aina matkalla jonnekin tai nautin valmisaterian television edessä miettimättä yhtään, mitä se tekisi minulle. Luulin olevani onnellinen, mutta kun katson aikaa taaksepäin, olin onneton, Sarah toteaa.

"En kertonut kenellekään ryhtyväni dieetille"


Chrisin kosinta antoi Sarahille paljon motivaatiota painonpudotukseen. Hän oli päättänyt kävellä alttarille samankokoisena kuin oli parin tavatessa.

– En kertonut kenellekään, edes Chrisille, ryhtyväni dieetille, koska en halunnut kenenkään häiritä keskittymistäni. Olin haltioissani siitä, etten ainoastaan päässyt tavoitteeseeni vaan jopa ylitin omat odotukseni, Sarah jatkaa.

Häistä on nyt yli vuosi ja Sarah on onnistunut pitämään sutkajan olemuksensa. Hän on tyytyväinen siihen, että saa käyttää nyt kauniita vaatteita, mikä oli ennen mahdotonta.

– Vietin viimeiset kymmenen vuotta lihavana, mutta en aio koskaan palata siihen mitä olin. Painonpudotus on muuttanut elämäni totaalisesti. Olen aina rakastanut muotia, mutta pystyin pitämään päälläni vain erilaisia isoja mustia telttoja, Sarah kertoo.

– Tiedän, että Chris rakastaisi minua, olisin sitten minkä kokoinen tahansa, mutta halusin pudottaa painoa itseni takia. Olin innoissani nähdessäni hääkuvamme ja tunsin oloni itsevarmaksi pukiessani bikinit häämatkallamme päälle, Sarah iloitsee.

Kuvien henkilöt eivät liity juttuun.


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja