Mainos

Microsoft uskoo ratkaisun häämöttävän EU-kiistassa

Microsoft toivoo, että EU:n kilpailulainsäädäntöä koskeva kiista saadaan päätökseen heinäkuun loppuun mennessä. Yhtiön mukaan se on saanut asiasta rohkaisevaa palautetta EU-virkailijoilta.

Ohjelmistoyhtiö Microsoft uskoo ratkaisun häämöttävän EU:n kilpailulainsäädäntöä koskevassa kiistassa. Yhtiö kertoi neuvottelujen sujumisesta sen jälkeen kun EU:n komissio oli langettanut sille jättisakot määräävän markkina-aseman väärinkäytöstä.

Komission mukaan Microsoft ei ole antanut kilpailijoilleen tarpeeksi tietoa Windows-käyttöjärjestelmästä. Yhtiö kuitenkin kertoi saaneensa EU-virkailijoilta rohkaisevaa palautetta viimeisistä teknisistä dokumenteistaan. Microsoft toivoo, että kiista saadaan päätökseen heinäkuun loppuun mennessä.

- Kaikki tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, että olemme viimeinkin etenemässä oikeaan suuntaan ja saamassa teknisen dokumentin valmiiksi, Microsoftin johtava lakimies Brad Smith kertoi.

- Jos voimme jatkaa valitulla polulla, meidän pitäisi olla asemassa, jossa toivottavasti saamme tämän episodin päätökseen ja normalisoitua suhteemme EU:n komissioon.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.