Michaela Söderholmilta tunteikas vuodatus epäonnistumisestaan: "Elin ja hengitin pääsykokeita varten"

Kruunustaan luopuva Miss Suomi Michaela Söderholm aloitti media-alan opinnot 3:52

Edellisvuoden Miss Suomi Michaela Söderholm vuodattaa Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä pettymyksen tunteita, joita hän kävi läpi hakiessaan opiskelemaan – ja joutuessaan pettymään kerta toisensa jälkeen.

Videolla artikkelin yllä Michaela Söderholm kertoo, kuinka hän aloitti lopulta opinnot media-alalla.

Michaela Söderholm kertoo avoimesti Instagram-tilillään hakeneensa useaan otteeseen opiskelemaan. Hakeminen ei kuitenkaan tuottanut toivottua lopputulosta ja kaunotar joutui pettymään useaan kertaan.

– Uskon, että me kaikki koetaan elämämme aikana pettymyksiä, vastoinkäymisiä ja ikäviä tilanteita. On kuitenkin vain ja ainoastaan itsestäsi kiinni, miten päätät käsitellä ja asennoitua niihin, Söderholm kirjoittaa.

– Kävin ulkomailla asuessani yli 10 pääsykokeessa eri kouluihin. Elin ja hengitin pääsykokeita varten. Vaikka en päässytkään silloin opiskelemaan, mielestäni se ei tehnyt musta yhtään sen huonompaa tai arvottomampaa henkilöä. Opin kuitenkin sen matkan aikana paljon, Söderholm jatkaa.

Söderholm peräänkuuluttaa sitä, että hän ei ole pettymyksestä huolimatta katkeroitunut sen vuoksi, ettei hän menestynyt aikoinaan pääsykokeissa. Sitä vastoin hän uskoo vahvasti siihen, että kaikella on tarkoituksensa. 

– Elämä on liian lyhyt katkeroitumiseen ja jossitteluun. Pitää osata nähdä ja uskaltaa luottaa siihen, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa, Söderholm toteaa.

– Toivon maailman rauhan lisäksi jokaiselle oman sisäisen rauhan löytymistä. Jokainen meistä on tärkeä, hän päättää päivityksensä.

Sittemmin Söderholm on kertonut MTV.fille aloittaneensa opinnot media-alalla. Söderholm paljasti Ruisrockissa aloittavansa tänä syksynä viestinnän opinnot Laajasalon opistossa.

Lue myös:

    Uusimmat