Ex-missi Michaela Söderholm valmistautuu kesähäihinsä: "Minusta tulee virallisesti lätkävaimo"

Suomeen Tanskasta palannut Michaela Söderholm valmistautuu kesähäihinsä. 

Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm avioituu kesällä tulevan miehensä jääkiekkoilija Michael Keräsen kanssa. Pariskunnan hääsuunnitelmat ovat jo pitkällä. 

– Minusta tulee virallisesti kesällä lätkävaimo. Olo onkin aika rauhallinen. Meillä on se etu, että häät järjestävä yritys hoitaa meidän puolestamme kaikki järjestelyt. Se on helpottanut minun elämääni ja arkea. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Parin arkeen kuuluu kaksivuotias lapsi, joka on touhukkaassa iässä. 

– Mieletön ikä. Meidän elämämme on vauhdikasta ja täynnä laulua. Lauletaan todella paljon kotona, mikä on ihanaa. Hän on hyvin aktiivinen, ei ole yhtään tylsää hetkeä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perhe on asunut viime aikoina Tšekeissä, Tanskassa ja Saksassa puolison uran vuoksi. Söderholm on pystynyt opiskelemaan etänä lapsen kanssa ollessaan kotona. Hän opiskelee englanniksi liiketalouden tradenomiksi. 

– Opiskelu mahdollistaa sen, että pystyn lähtemään mukaan ulkomaille ja etäopinnot ovat olleet minulle tosi suuri mahdollistaja. Opinnot ovat opinnäytettä vaille valmis. 

Söderholmille on tärkeää saavuttaa omia projekteja perhearjen rinnalla. 

– En pystyisi siihen, etten tekisi mitään. On kiva, että on oma juttu tässä rinnalla. Tarvitsen jotain omaakin. Myös maisterivaiheen opinnot ovat haaveissa. 

"En ole tietoisesti jättänyt julkisuutta"

Söderholm on pysynyt poissa julkisuudesta viime vuosien aikana. 

– En ole tietoisesti jättänyt julkisuutta ulkomailla oleminen haastaa sitä, että ei ole niin paljoa esillä. Aika paljon tulee kutsuja tv-ohjelmiin. Kyllä pyyntöjä tulee, mutta aikataulut eivät ole kohdanneet.

Epäselvä tulevaisuus

Perhe viettää kesän Suomessa eikä heillä ole vielä mitään tietoa siitä, mihin maahan he menevät syksyllä. 

– Ei olla mitään allekirjoitettu mihinkään, se on joku paikka sitten, jota me emme tiedä vielä. Voi mennä, vaikka kauden aloitukseen asti, että tulee soitto ja 24 tuntia myöhemmin ollaan jossain muualla. Se voi tulla tosi nopeasti ja sitten pakataan tosi nopeasti.

Vauhdikas elämäntyyli

Vaihtuva elämäntyyli on sopinut perheelle, vaikka siinäkin on omat haasteensa. 

– Onhan se ihan mielettömän hieno kokemus päästä uusiin maihin ja kaupunkeihin tapaamaan uusia ihmisiä ja näkemään kulttuuria. 

– Toisaalta on tosi vaikeaa sanoa heipat kaikille, joihin tutustuu, kun ei ikinä tiedä tuleeko näkemään näitä ihmisiä uudelleen ja samaan hengenvetoon olen iloinen miten helppoa, on olla somen kautta yhteydessä myös.

Söderholm tietää, että tällainen elämäntyyli on väliaikaista. 

– Lätkä ei tule jatkumaan ikuisesti, kun se joskus loppuu, niin se on jotain muuta. 

Lue myös:

    Uusimmat