Mia Ehrnrooth tarjoaa vilkaisun Salkkareiden kulisseihin – näin kaunotar muuntautuu paluun tekeväksi Cindy Rintalaksi

4:30
Mia Ehrnrooth palaa Salkkareihin! Missä Cindy on lymyillyt kaikki nämä vuodet? Katso haastattelu!

Mia Ehrnrooth palasi Salatut elämät -roolinsa pariin hiljattain ja hänen roolihahmonsa nähdään jälleen televisiossa vuonna 2021. 

Näyttelijä-yrittäjä Mia Ehrnroothin uutisoitiin marraskuussa tekevän paluun rooliinsa Cindy Rantalana Salatut elämät -ohjelmassa. Hahmo poistui Salkkareista vauhdikkaiden juonikäänteiden siivittäminä vuonna 2014. 

Ehrnrooth on viihtynyt jo tovin töissä Salkkareiden kuvauksista, joiden kulisseista nainen julkaisi pienen vilauksen torstaina 10. joulukuuta. Ehrnroothin Instagramissa julkaisemissa kuvissa nainen esittelee kuinka hän muuntautuu Cindyksi maskituolissa istuessaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ennen, ennen ja jälkeen. Terveisiä kaikille täältä maskituolista, täällä tehdään päivän viimeisiä kohtauksia ja kohta mennään humpsis, lompsis joululomille, Ehrnrooth fiilistelee päivityksessään. 

Vaikka Cindy on ollut vuosia poissa Pihlajakadulta, Ehrnrooth kertoi marraskuussa MTV Uutisille saaneensa yhä säännöllisesti kyselyjä siitä, palaako hahmo vielä joskus sarjaan ja missä Cindy on nämä vuodet lymyillyt. Cindy Rintala poistui sarjasta vuonna 2014 Ferrarin kyydissä varastettuaan rakkaansa rahat. 

– Sosiaalisessa mediassa tasaiseen tahtiin tulee kyselyitä ja pyyntöjä, mutta positiivisessa mielessä. nyt on kiva päästä vastaamaan, että täällähän se Cindy on!

Cindy nähtiin kuitenkin nopeasti sarjassa vuonna 2016. Onko nytkin tiedossa vain pikainen pyrähdys vai onko Cindy tullut jäädäkseen?

– Kyllä se vähän siltä vaikuttaa, että Cindy on nyt palannut kotiin ja tulee viihtymään pidemmän aikaa, Ehrnrooth toteaa salaperäisesti.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja