Metsästettyä supikoiraa ja tuhansien arvosta timantteja – Susanna Koski räväytti pukunsa yksityiskohdilla

Koski kuuluu nykyisten kansanedustajien kiinnostavimpiin itsenäisyyspäivän pukeutujiin.

Kansanedustaja Susanna Koski, 31, ihastutti vuosi sitten Linnan juhlissa upealla läpikuultavalla juhla-asullaan. Tänä vuonna kokoomusedustaja oli valinnut ylleen tummansinisen näyttävän ja yksiolkaimisen iltapuvun.

Ennen juhlia Koski paljasti MTV:fin haastattelussa, että tuleva juhlalook tulisi sisältämään näyttävän vartalokorun, joka nähtiinkin Kosken asun olkapäällä. Turkissomisteessa oli perhosenmuotoinen koriste.

Puvun selässä liehuvat turkissuikaleet olivat metsästettyä supikoiraa. Myös kansanedustajan laukku oli valmistettu turkiksesta. Suunnittelija Huurinaisen mukaan hän käyttää asuissaan vain vapaina eläneiden eläinten turkiksia ja nahkaa.

Huomiota herättävä olkakoru puolestaan oli Tillanderin pääsuunnittelijan, jalokiviseppä Jouni Salon tuotantoa. Koskella lainassa olleen uniikkikorun laskennallinen hinta on noin 60 000 euroa. 

Reilun vuoden kansanedustajana toiminut Koski juhli Linnassa yksin. Hänet on yhdistetty muusikko Jussi69:iin, mutta pariskunta ei ole vahvistanut suhdehuhuja.

Lue myös:

    Uusimmat