Essi Unkuri tunsi miehen hengittävän niskaansa metrossa – sitten tapahtui jotain ikävää

Tällainen oli Miss Suomi Essi Unkurin ja avopuoliso Viljami Harjuniemen ensikohtaaminen:"Mietin, että mikäs äijä tämä on" 0:56
Katso video! Essi Unkuri kertoi MTV Uutisille vuonna 2021, millainen ensikohtaaminen hänellä oli puolisonsa Viljami Harjuniemen kanssa!

Essi Unkurin Rooman-matka sai nihkeän käänteen.

Vuoden 2021 Miss Suomi Essi Unkuri koki harmillisen takaiskun kesken hänen ja kumppaninsa, Diili-kilpailija Viljami Harjuniemen Rooman-matkan, kun ovela taskuvaras vei hänen puhelimensa metrossa.

Unkuri kertaa tilannetta Instagramiin jakamansa kuvan yhteydessä.

– Juostiin päivällä Viljamin kanssa metroon Roomassa kahvikupit kädessä. Metrossa oli paljon ihmisiä, mutta ei mitään hirveää ruuhkaa, johon oltiin tässä vaiheessa reissua jo totuttu, hän alustaa.

Unkuri kertoo postauksessaan noudattaneensa koko reissun ajan varovaisuutta ja pitäneensä kaiken mukana kulkeneen omaisuutensa laukussa, laukun vatsansa puolella ja kätensä laukun päällä.

Metroon astellessa puhelin oli kuitenkin unohtunut hetkeksi hänen housujensa reisitaskuun.

– Tasku oli tiukka ja puhelin visusti siellä. Juteltiin Viljamin kanssa rintarinnan metrossa seisten ja huomaan, kuinka eräs mies hivuttautuu aivan minun viereeni niin, että tunnen hänen hengityksensä. Käännyin katsomaan häntä ja yritin ottaa etäisyyttä, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Metron ovet aukesivat, jolloin Unkuri kirjoittaa kokeilleensa vaistomaisesti taskuaan ja huomanneensa, että äsken vielä reisitaskussa ollut puhelin oli poissa. 

– En ollut tuntenut mitään, mutta ymmärsin heti, että puhelin oli poistunut juuri metrosta miehen mukana. Puhelin siis vaihtoi omistajaa, josta seurasi monen tunnin operaatio sulkea liittymä, kortit ja puhelin. Kieltämättä ärsytti. Onneksi kyseessä oli kuitenkin vain materiaalia, hän jatkaa.

Unkuri kertoo selvinneensä kaikesta huolimatta takaisin koti-Suomeen ilman puhelinta ja rahaa. Hän muistuttaa someseuraajiaan pitämään tarkasti huolta tavaroistaan.

Missin someseuraajat harmittelevat tapahtunutta tämän postauksen kommenttikentässä.

– Olipa perseestä! Rooma kyllä yksi perkele. Minut koitettiin ryöstää siellä väkivalloin. Ei onnistunut, mutta oli kyllä pelottava tilanne. Voimia sinne. Onneksi selvis tavaran hävittämisellä, hiljattain Jounin Kaupan myynyt Sampo Kaulanen kirjoittaa.

– No, voi ei. On ne vaan niin taitavia ryökäleet. Onneksi kuitenkin turvallisesti kotona, missiemona tunnettu Sunneva Sjögren kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat