Sampo Kaulanen myy Jounin Kaupan: "Metkaa touhua"

Miten kauppa käy, Sampo Kaulanen? 8:20
Katso videolta: Sampo Kaulanen kertoi vuonna 2019 kuinka kauppa käy

Sampo Kaulanen ilmoitti sosiaalisessa mediassa myyneensä Jounin Kaupan.

Sampo Kaulanen kertoo Instagram-tilillään julkaisemassa videossa allekirjoittaneensa maanantaina 3. huhtikuuta kaupan Kesko Oyj:n kanssa ja näin ollen myyvänsä Ylläksen liepeillä olevan, Äkäslompolon kylässä sijaitsevan Jounin Kaupan liiketoiminnan, rakennukset sekä maa-alueet.

Kaulasen päivityksen mukaan kauppa astuu voimaan huhtikuun viimeisenä päivänä, ja 1. toukokuuta lähtien Jounin Kauppaa tulee luotsaamaan uusi kauppias Kaulasen astuessa syrjään. Kaulanen kertoo, että työntekijät siirtyvät uuden kauppiaan palvelukseen ja kiinteistöä koskevat sopimukset puolestaan Keskolle. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Meidän kaikki sopimukset siirtyvät automaattisesti tottakai uusille omistajille ja henkilökunta tulee jatkamaan niillä soppareilla mitä on uuden kauppiaan palveluksessa, Kaulanen kertoo videollaan. 

– Aika jännä, metkaa touhua ja varmaan tässä tulee fiiliksiä sitten myöhemmin kerrottua lisää. 

Kaulasen päivitys on kerännyt runsaasti kommentteja, joissa toivotetaan kauppiaalle onnea tulevaan ja uuteen elämänvaiheeseen. Jounin Kaupan Facebook-sivulla kerrotaan, että uusina kauppiaina aloittavat Linda sekä Janne Vuollo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jounin Kaupan perusti 1950-luvulla kaupan historiikin mukaan Kaulasen isoisä Jouni Kaulanen. Sittemmin kauppaa ovat luotsasivat myös Kaulasen isä ja äiti. 

Lue myös:

    Uusimmat