Mestaritason tanssijattarella sietämättömän upea bikinikroppa – katso kuvat!

Mestaritason tanssija Karina Smirnoff on loistava esimerkki siitä, kuinka timmiksi kropan saakaan raavaan urheilun myötä. Tähti jakoi myös vinkkejä terveelliseen ruokavalioon, jotta pääset kesäkuntoon 2012!

Tanssii tähtien kanssa -sarjan amerikkalaisesta versiosta julkisuuteen tanssahdellut Karina Smirnoff, 34, bongattiin nauttimassa ansaituista lomastaan Waikikin rannalla, Hawaijilla. Kaunis ammattitanssija oli sujahtanut sinikeltaisiin pikkubikineihin ja näytti silminnähden nauttivan olostaan auringon alla – ja ihmekö tuo!

Tanssijan ura on kehkeyttänyt ukrainalaissyntyisen Smirnoffin kropasta lähes sietämättömän upean: 165 senttimetriä pitkän naisen vatsa- ja käsilihakset ovat erittäin hyvässä kunnossa.

– Yritin olla erittäin varovainen lihaksieni ja nivelieni kanssa, mutta tämä kausi oli erittäin raskas kropalle, Smirnoff on kuvaillut.

Tanssiminen on Smirnoffin mukaan loistavaa treeniä, sillä tanssi ei vaikuta vain yhteen lihakseen vaan koko kroppaan.

– Sinulla on myös hauskaa kun tanssit ja urheilet. Unohdat tekeväsi ruumiillista työtä ja hikoilevasi. Nautit siitä ja samalla kroppasi kiinteytyy, painosi laskee ja poltat kaloreita, Smirnoff kuvailee.

Tanssin lisäksi Smirnoff kehottaa kanssasisariaan katsomaan mitä suuhunsa pistävät: Smirnoffiin mukaan pinaatti, ananas sekä nestettä poistattava vesimeloni ovat loistavaa ravintoa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja