Merikukka Viihdeuutisille: En muista kuvien sisältöä

Kansanedustaja Merikukka Forsius ei muista, ottivatko he yhdessä sellaisia valokuvia Matti Vanhasen kanssa, joiden päätyminen julkisuuteen olisi ikävää.

– En oikein osaa sanoa (onko sellaisia kuvia olemassa, joiden päätyminen julkisuuteen olisi ikävää), Merikukka Forsius sanoo Viihdeuutisille.

Matti Vanhasen tietokoneelta anastetusta valokuvasta Merikukka kuuli ensimmäistä kertaa Viihdeuutisilta. 7 päivää -lehti kertoo torstaina, että poliisi epäilee Matti Vanhasen joutuneen rikoksen kohteeksi. Vanhasen hallussa ollut henkilökohtainen valokuva on päässyt luvattomana kopiona vääriin käsiin. Kuvaa on levitetty sähköpostitse ja sitä on ilmeisesti myös yritetty kaupitella eteenpäin, mutta sitä ei ole julkaistu missään. Lehden mukaan luvatta kopioitu kuva on otettu vuonna 2007 yksityisasunnossa ja siinä näkyy Matin lisäksi kansanedustaja Merikukka Forsius.

– Ei mitään hajua. Pitäisi tietää mistä on kyse, Merikukka Forsius toteaa ensin Viihdeuutisille ja lupasi ottaa asista tarkemmin selvää, sillä asia koskee myös kansanedustajaa.

Onko siis olemassa kuvia, joiden et missään nimessä haluaisi päätyvän julkisuuteen?

– En oikein osaa sanoa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat