Joel Harkimo onnitteli 70-vuotiasta Hjallis-isäänsä kuvakimaralla – näin kaksikko on muuttunut

Kansanedustaja Hjallis Harkimo täytti 70 vuotta 2. marraskuuta. 

Kansanedustaja Hjallis Harkimo (liik) täytti pyöreät 70 vuotta 2. marraskuuta. Syntymäpäivän kunniaksi hänen poikansa poliitikko Joel Harkimo  onnitteli isäänsä Instagramissa jakamalla useita kuvia. Kuvissa Joel on sekä lapsena että aikuisena. 

– Isoimmat onnittelut. Me olemme aina olleet todella läheisiä. Olemme touhunneet ja kokeneet paljon. Henkilökohtaisesti eka Atlantin ylitys oli todella iso juttu. Olin haaveillut siitä aina, Joel kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joel ja Hjallis ovat molemmat kovia purjehtimaan, ja kaksikko on tehnyt yhdessä Atlantin yli -ohjelmaa, jossa purjeveneen kyytiin on noussut myös julkisuuden henkilöitä. 

Joel jatkoi kirjoitustaan kertomalla, että perhe on molemmille kaikki kaikessa. 

– Olen myös todella onnellinen, miten vaimoni Janni (Hussi) on oikeasti osa perhettämme. Parempaa isää ja perhettä en olisi voinut koskaan toivoa. Olen siitä todella onnellinen ja kiitollinen. Joka päivä, Joel päätti herkän kirjoituksensa. 

Hjallis erosi Joelin ja Leo Harkimon äidistä Leena Harkimosta vuonna 2002. Vuonna 2004 Hjallis avioitui Merikukka Forsiuksen kanssa, mutta pari erosi jo vuotta myöhemmin. 

Joel ja Janni menivät naimisiin 10. kesäkuuta Helsingin Tuomiokirkossa, jossa oli paikalla 50–70 juhlavierasta.

Lue myös:

    Uusimmat