Merikukan velkariidan käräjäistunto peruttiin taas

Lohjan käräjäoikeudessa oli tarkoitus puida kansanedustaja Merikukka Forsiuksen ja Vihreä Uusimaa -yhdistyksen välistä rahariitaa tiistaina, mutta istunto peruutettiin.

Kansanedustaja Merikukka Forsiuksen ja Vihreä Uusimaa -yhdistyksen välistä rahariitaa ei käsitelty tiistaina 17. maaliskuuta Lohjan käräjäoikeudessa, kuten oli tarkoitus.

– Istunto peruutettiin sovintoneuvottelujen vuoksi. Jutun tulevaisuus riippuu neuvottelujen tuloksesta. Uutta käsittelypäivää ei siis välttämättä edes tule, jos asiassa päästään sopuun, Lohjan käräjäoikeudesta kerrotaan Viihdeuutisille.

Rahariitaa käsiteltiin Lohjan käräjäoikeudessa viimeksi helmikuussa, jolloin käsittely keskeytettiin yllättävästä syystä. Lohjan käräjäoikeus oli saanut tietää, että Forsiusta avustavaa oikeustieteen kandidaattia epäillään törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Oikeuden puheenjohtaja epäsi oikeustieteen kandidaatilta oikeuden avustaa Forsiusta, minkä vuoksi jutun käsittely keskeytyi.

Tapauksen laittoi vireille Vihreä Uusimaa -yhdistys, jonka mukaan Merikukka oli yhdistykselle velkaa noin 9 000 euroa. Kansanedustaja puolestaan kiisti velkasyytökset.

Jos Merikukka ja Vihreä Uusimaa -yhdistys pääsevät asiassa sopuun, tapausta ei käsitellä enää käräjäoikeudessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat