Merenneitomekot sekoittavat seksikkyyden ja fantasian – katso kuvat!

Merenneitomekot hohkavat romanttista fantasiaa niin alttarilla kuin punaisella matolla. Kurveja nuolevat asut korostavat naisellisia muotoja häpeilemättä.

Naiselliset merenneitomekot ovat erityisen suosittuja hääpukujen saralla, tanssiaisissa sekä punaisella matolla. yläosa ja dramaattisesti polven tietämillä levenevä helma luovat mielikuvan maan pinnalle eksyneestä fantasiamaailman viettelijättärestä, merenneidosta. Merenneitomekot eivät anna armoa, vaan ne paljastavat uskaliaasti naisen kaikki muodot – niin hyvässä, että pahassa.

Merenneitomekkoja suositellaan naisille, jotka eivät pelkää esitellä naisellisia muotojaan: kyseiset mekot korostavat häpeilemättä jokaista kurvia, jota nainen mukanaan kantaa. Tätä dramaattista, mutta seksikästä lookia suositellaankin naisille, joilla riittää itseluottamusta ja jotka ovat sinut feminiinisen puolensa kanssa – eivätkä pelkää esitellä sitä.

Merenneitomekot sopivat niin pitkille että myös lyhyemmille naisille, joilla on tiimalasivartalo. Mekkoja ei suositella päärynänmuotoisille vartaloille – eli niille joiden pyöreys painottuu pitkälti lantioon ja reisiin – sillä asu vain korostaa entisestään ja liiakseen lantiota. Tärkeintä on kuitenkin, että mekossa tuntee olevansa sinut: vaikka vartalo olisi solakassa kunnossa, ei merenneitomekkoa kannata valita ylleen jos se ei tunnu luontevalta.

Mekon alaosa voi leventyä polven yläpuolelta, polven tasolta tai sen alapuolelta: täyteläinen, pyöreä hameosa kiinnittää huomion jalkoihin, kun taas maltillisesti levenevä helma nostaa katseen herkemmin vyötärölle.

Pienikokoiselle naiselle suositellaan olkaimetonta merenneitomekkoa esimerkiksi empire-leikkauksella. Pidemmälle naiselle sopisi mekko, jonka kiintopiste keskittyisi lähemmäs lanteita.

Merenneitomekkojen kanssa tulee myös ottaa huomioon, mitä mekon alle laittaa: ihoa nuolevat mekot nimittäin paljastavat herkästi sukka- tai pikkuhousujen rajat, mikä taas vie lookilta oman eleganssinsa.


Mikä merenneitomekoista oli sinun suosikkisi? Kommentoi ja tule Helmen Facebook-faniksi! Huomioithan, että pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähteet: Weddingsolutions.com, Courierpress.com, Iamamermaid.com

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja