Mercedes jäi totaalisesti Ferrarin jalkoihin – Toto Wolff: ”Näytimme idiooteilta”

Mercedes jäi selvästi Ferrarin jalkoihin Belgian GP:n aika-ajoissa lauantaina. Ferrari oli dominoinut perjantain ja lauantain aamupäivän vapaita harjoituksia, eivätkä voimasuhteet muuttuneet millään tavalla myöskään aika-ajojen puolella. Tämä harmitti kovasti Mercedeksen tallipäällikköä Toto Wolffia.

MAINOS

F1 palaa kesätauolta!

Belgian GP suorana 30.8.-1.9.
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Paalulle ajanut Ferrarin Charles Leclerc repi yli seitsemän kymmenyksen eron kolmanneksi tulleeseen Mercedeksen Lewis Hamiltoniin. Toinen saksalaistallin kuljettaja Valtteri Bottas jäi Leclercistä lähes yhdeksän kymmenyksen (+0,896) päähän.

– Tiesimme, että meillä riittäisi vaikeuksia. Kolmas ja neljäs olivat niitä sijoja, joita odotimme. Ferrarin vauhti tämmöisillä radoilla on ihan naurettavaa, Wolff laukoi aika-ajojen jälkeen.

– Kampitimme itsemme tänään. Sitä haluaa suoriutua aina mahdollisimman hyvin ja nyt näytimme kuin idiooteilta, Wolff murisi perään.

Vaikka Ferrari on dominoinut viikonloppua, uskoo Wolff Mercedeksen olevan aivan toista puuta sunnuntaina.

– Meillä on vahva auto kisaa varten ja tiedämme sen, että Ferrarilla on riittänyt ongelmia sunnuntaisin. He hyötyivät nyt kuumista olosuhteista, mutta sunnuntaina pitäisi olla viileämpää, Wolff viittasi Mercedeksen jo tutuksi tulleisiin jäähdytysongelmiin ja sen tuomiin vaikutuksiin.

– Olen silti vihainen tästä päivästä, Wolff summasi fiiliksensä. 

Lue myös:

    Uusimmat