Menikö tämä yli? SM-liigajoukkueen maskotin epämääräinen käytös kuumensi tunteet – järjestyksenvalvojalta tiukka reaktio

Pelicans-maskotti provosoi häikäilemättömästi vierasfaneja – järjestyksenvalvoja käski poistumaan 0:21
Pekko Pelikaanilla lähti keulimaan Lahden illassa.

Pelicans kaatoi eiliseen asti tappiottomasti SM-liigakaudella edenneen Ilveksen. Lahtelaiset takoivat tylyt loppulukemat 5–1. Ottelun kolmannessa erässä nähtiin epämääräinen episodi, kun Pelicansin maskotti provosoi Ilves-kannattajia vierasfanikatsomossa. Järjestyksenvalvoja laittoi lopulta linnun järjestykseen.

Kotijoukkue johti ottelua kolmannen erän alussa lukemin 3–1. Hieman kolmannen maalin jälkeen Pelicans-maskotti, Pekko Pelikaanina tunnettu hahmo löysi tiensä tamperelaisten katsomoon.

Mautonta ilkkumista vai kevyttä kenttäkettuilua? Katso Pekko Pelikaanin lauantai-illan lämpötilan nosto pääkuvan videolta!

Ilves-kannattajat eivät suuremmin lämmenneet pelikaanihemmon lipunheiluttelusta. Tipu sai melko tylyn vastaanoton. C Moren lähetyksessä on havaittavissa, kuinka jopa järjestyksenvalvoja päätyy puuttumaan tilanteeseen, ennen kuin mahdollisesti sulat pöllyävät.

Pelicansin 5–1 -voittoon päättyneen ottelun maalit näet alta:

Maalikooste: Pelicans - Ilves 5:54