Menevätkö nämä koruhankinnat jo överiksi? Julkkisten törsäilyllä ei ole rajaa

Kun rahaa on liikaa, voi sitä laittaa päättömiin koruhankintoihin. Kaksinumeroiset karaatit ja jalokivien sijoittaminen kehonosiin joihin ne eivät kuulu, voi olla julkkikselle pakkomielle.

Useat julkkikset hankkivat koruja niiden shokeeraavan arvon, eivät niinkään kauneuden vuoksi. Esimerkiksi Kim Kardashian ja Kris Humphires herättivät hämmennystä menneellä viikolla, kun he ilmoittivat että Kris oli kosinut Kimiä 2 miljoonan dollarin arvoisella, 20,5 karaatin timanttisormuksella. Mies kommentoi tekoa jälkeen päin kertomalla, että hän vain halusi sen olevan iso.

–Se on kaunein asia minkä olen ikinä nähnyt, on Kim kommentoinut.

Justin Bieberin 25 000 dollarin Stewie-riipus

Jotkut lapset hankkivat suosikkisarjakuvasankareidensa pehmoleluja, teinipoppari Justin Bieber hankki 25 000 dollarin arvoisen Stewie-korun. Stewie on tuttu rakastettava pikkuvauva Family Guy -televisio-ohjelmasta. Bieber suunnitteli korun itse, ja siinä on monivärisiä rubiineja sekä valkoisia timantteja.

Mariah Carreyn 12 000 dollarin äiti-kaulakoru

Itsehillintä ja Mariah Carrey eivät sovi yhteen. Ensimmäisen äitienpäivän kunniaksi Mariah Carreyn aviomies Nick Cannon, hankki 12 000 dollarin arvoisen, 4 karaatin timanttisen ja safiirisen kaulakorun, johon on kirjattu pariskunnan kaksosten nimet, Moroccan ja Monroe.

Kanye Westin timanttihammas

Kanye West poistatti viime vuonna koko alahammasrivistönsä, ja korvasi sen timanteilla. Hinnaksi tuli noin 60 000 dollaria.

MTV3 Helmi

Kuva: GettyImages

Lähde: ABC News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja