Menestyksekkään homoparin elämänmuutos: Kiireisistä urakiitureista luomuviljelijöiksi

Amerikkalaisessa dokurealityssä Fantastiset farmarit newyorkilainen homopari muuttaa kaupungista maalle ja ryhtyy luomufarmareiksi.

Bestseller-kirjailija sekä tunnettu drag queen -artisti Josh Kilmer-Purcell ja lääkäri Brent Ridge eivät ole maailman tavallisin pariskunta. Menestyksekkäistä uristaan huolimatta, kaksikko on päättänyt muuttaa pois kiireisestä elämästään New Yorkin sykkeestä ja vetäytyä maaseudun rauhaan maanviljelijöiksi.

Kaksikon uusi koti sijaitsee Beekman-nimisellä farmilla, jota asuttavat miesten lisäksi 80 vuohta, kaksi sikaa, tusina kananpoikia ja narsismista kärsivä laama. Maatila on lojunut huoltamattomana vuosia ja pariskunta suunnittelee herättävänsä ränsistyneen tilan uudelleen henkiin.

Brent vaihtaa toimistotyönsä maatilan kuokkaan ja lapioon ja muuttaa farmille oikopäätä täysipäiväisesti, kun taas Josh pitää vielä kiinni päivätyöstään ja matkustaa tilalle New Yorkista käsin viikonloppuisin. Intoa ja uuden oppimisen vimmaa siistiin sisätyöhön tottuneilta miehiltä ei puutu, mutta yhtäkkinen elämäntapojen yksinkertaistaminen ei aina ole helppoa.

Täysin yksin tilalla miehet eivät kuitenkaan ole. Noviiseja on ohjaamassa tilan hoitaja ja kokenut maajussi John Hall "Farmer John". Johnilla on vuosien kokemus maatilan hoidosta ja erityisesti vuohien kasvattamisesta.

Kaksikon into ja idealismi kantaa pitkälle, mutta maalaiselämässä on yllättäviä haasteita umpikaupunkilaisille urakiitureille. Onko elämäntapamuutos pysyvä – vai kehkeytyykö siitä pian pelkkä epäonnistunut päähänpisto?

Fantastiset farmarit -sarja jatkuu 2. tuotantokauden jaksoilla keskiviikkoisin klo 18.00 alkaen 13.6.2012.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja