Melkoinen kosto! Petturimies palasi työmatkalta – ja sai kuulla, että koti oli myyty

Vaimoaan pettänyt Craig Arnolds sai tuta vihaisen naisen voiman palattuaan työmatkaltaan: yhteinen koti oli myyty, lukot vaihdettu ja olohuone oli täynnä opiskelijoita.

Kun Craig Arnolds unohti iPhonensa kotiinsa, hän ei osannut arvata tehneensä elämänsä mokan. Vaimo Laura nimittäin huomasi puhelimeen tulleen viestin, jossa tuntematon nainen kertoi yksityiskohtaisesti, millainen vastaanotto miestä odotti New Yorkissa, jonne Craig oli lähtenyt työmatkalle. 

Nainen päätti antaa puolisolleen kunnolla takaisin. Kun mies palasi kotiin, asunto oli myyty, lukot vaihdettu ja olohuoneessa istui kuusi opiskelijaa, jotka asuttivat onnellisina uutta kotiin. 

Laura sen sijaan oli pakannut laukkunsa ja häipynyt. 

Pari oli ajautunut taloudellisiin vaikeuksiin, jonka vuoksi Lauran vanhemmat olivat ottaneet nimiinsä pariskunnan asuntolainan. Siksi Craigin lupaa ei tarvittu asunnon myyntiin. 

Kun Craig saapui kotiin myöhään illalla, hän huomasi heti, ettei kaikki ollut kunnossa. 

– Kaikki valot olivat päällä ja television ääni raikui ulos asti. Muistan ajatelleeni, ettei ole yhtään Lauran tapaista olla jalkeilla yhdentoista jälkeen illalla, Craig kertoo The Sunday Mercury -lehden haastattelussa. 

– Olin aikaerosta väsynyt ja kauhuissani – hakkasin ovia ja huusin Lauran nimeä, mutta oven aukaisikin 21-vuotias hippi, mies kertoo. 

"En vieläkään ymmärrä, miten Laura oli ehtinyt tämän kaiken"

Eikä siinä vielä kaikki – yhteisen kodin lisäksi vaimo oli myynyt pois miehensä rakkaimman omaisuuden. 

– Huomasin että kaikki Lauran huonekalut olivat poissa, mutta isältäni perimät kalusteet, golf-mailani ja vintageradioni, jota Laura aina vihasi, olivat edelleen keittiössä. Hän oli sisällyttänyt tärkeimmän omaisuuteni kauppaan, olin musertunut. En vieläkään ymmärrä, miten Laura oli ehtinyt tämän kaiken kahden viikon matkani aikana. 

Pariskunnan välit ovat ymmärrettävistä syistä vaikeat, mutta yhteisten lasten vuoksi Craig on kertonut olevansa valmis unohtamaan riidat. 

Yksi asia on kuitenkin varmaa.

– Tämä on kyllä viimeinen kerta, kun menen italialaisen naisen kanssa naimisiin, mies toteaa lehden haastattelussa. 

Vaimo puolestaan on saanut paljon tukea tempaukselleen sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat