Melania Trump asteli kameroiden eteen muuttuneessa tyylissään – työtehtävä ei ollut mieluinen

0:16
Melania Trumpin ilme oli ikuistamisen arvoinen, kun Ivanka Trump asteli lavalle.

Melania Trump täräytti salaisilla nauhotteilla totuuden siitä, mitä mieltä on joulusta. 

Melania ja Donald Trumpilla on edessä viimeinen joulu Valkoisessa talossa, sillä presidentin korokkeelle astelee tammikuussa kilvan voittanut Joe Biden

Melania Trump otti maanantaina vastaan Valkoisen talon edustalla jykevän joulukuusen, joka tulee keskeiselle paikalle siniseen huoneeseen. Pian Melania ja hänen tiiminsä paljastaa myös Valkoisen talon joulukoristeet ja teeman.

Ilmapiiri oli varsin jouluinen, kun bändi soitti seremonian aikana perinteisiä joululauluja. Melania oli pukeutunut supertrendikkääseen Balenciagan takkiin sekä mustiin korkeakorkoisiin saappaisiin. Kädessään hänellä oli mustat nahkakäsineet. 

Melanian hiusväri oli muuttunut myös huomattavasti tummemmasta vaaleampaan. 

Jouluun liittyvät valmistelut ovat yleensä Yhdysvalloissa ensimmäisen naisen tehtävä, mutta tämä ei ole kuitenkaan Melanian suosikkipuuhaa. Asia paljastui nauhoitteilta, kun hän puhui entisen työntekijänsä ja ex-ystävä Stephanie Winstonin kanssa jouluvalmisteluihin liittyen. 

– Kuka v*ttu oikeasti välittää joulukoristuksista, Melania meuhkasi puhelussa. 

Winston on tehnyt paljastuksia Melaniasta kirjassaan Melania & Me, joka ei kerro niin positiivista puolta ensimmäisestä naisesta. Melania onkin todennut, että kirjassa on perättömiä juoruja. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja